Expirat: Alternativa - SoNaked - 4 decembrie

Din motive personale ale membrilor trupei, suntem nevoiţi să anunţăm amânarea concertului SoNaked de miercuri 4 decembrie, la Alternativa în Expirat, pentru o dată pe care o vom anunţa ulterior.

Ne cerem scuze dacă v-am stricat planurile! Alternativa merge însă înainte, iar Expirat rămâne deschis miercuri, cu program normal, cu Ştefan la muzică şi cu intrare liberă.


ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 4 decembrie – Concert: SONAKED


Facem în continuare ce ştim mai bine, la Alternativa în Expirat: concerte „de experimentat live” de la trupe consacrate sau newcomeri care sună al naibii de bine.

Începem luna, miercuri pe 4 decembrie, cu SoNaked - în concert.

O trupă de care ne-a plăcut mult la prima „ieşire” la Alternativa şi care a acceptat provocarea de a reveni după aproape 8 luni pe scena din Expirat, cu un sound mai matur, cu mai multe piese în portofoliu, cu mai multe cântări la activ.

Ca şi până acum, dăm drumul live-ului cândva după ora 22:00, iar „aşezarea” Expiratului rămâne aceeaşi: strada Brezoianu nr.4.

După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scenă, de la Ştefan.

Despre SoNaked:

Înfiinţată în mai 2011 de Alexandru Ispas (voce, chitară) şi Silviu Ciubotaru (tobe), SoNaked este o formaţie de rock alternativ din Bucureşti şi nu titlul unei reviste glossy pentru adulţi, cum poate aţi crede la prima vedere. Treptat, componenţa trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poaşcă la chitară şi mai nou, a lui Alexandru Voicu la bas.

Ținta formației a fost întotdeauna clară: playlist propriu, un mesaj de transmis şi concerte. Iar  pentru că mesajul îşi atinge cel mai bine scopul în limba nativă, undeva prin iarna 2012 au decis să-şi rescrie toate versurile pieselor din engleză în română.

Debutul oficial a fost în decembrie 2012, când SoNaked şi The Nuggers au împarţit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste - http://vimeo.com/49478128, produs de StudioSet.

În 2013, pe lângă două piese în heavy rotation pe Radio Guerrila, Pe Lună - http://www.youtube.com/watch?v=aVJx_s0HY4U și În Doi - http://www.youtube.com/watch?v=s3f8jpLQmFk, formaţia a avut activitate constantă, concertând la Festivalul Peninsula, Poiana Urbană, în Control, Fabrica sau participând la turneul Propunere Guerrilla pe scenele din Brașov, Constanța sau Silver Church, București. Iar săptămâna trecută au fost pe scena Guerrilive din Energiea.

Pentru 2014, SoNaked îşi propun să concerteze suficient încât albumul lor de debut să fie aşteptat de cât mai mulţi ascultători, radioascultători sau nebuni de legat.

www.sonaked.ro x www.facebook.com/sonakid x www.soundcloud.com/sonaked x www.youtube.com/sonakedonvideo

RSVP: www.facebook.com/events/550242355064987

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: