Cafeneaua - reprezentatie aniversara pe 16 decembrie

La jumatatea lunii decembrie se impliesc 17 ani de cand spectacolul CAFENEAUA si-a castigat un loc de cinste afla in luminile rampei si in inima publicului. Iar momentul va fi marcat, printr-un spectacol festiv, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, pe 16 decembrie.
 
Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997 si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea.
 
Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.
 
Despre rolul sau din "CAFENEAUA", Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant."

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe: www.bilete.rowww.biletoo.ro, www.blt.rowww.startickets.ro si www.ticketstore.ro

0 comentarii: