Bilete cu 35% reducere pentru 5 evenimente

Black Friday e motiv de sarbatoare si pentru care iubesc concertele! De vineri pana duminica se pot achizitiona bilete cu 35% reducere la cinci dintre cele mai asteptate evenimente ale momentului:
 
Concertul extraordinar de Craciun al Corului National de Camera MADRIGAL. Adevaratul concert de colinde traditionale, ce insotetsc sarbatorile romanilor de peste 45 de ani este programat pe 15 decembrie la Ateneul Roman. Vor ave aloc doua reprezentatii, de la ora 16 si de la ora 20.00. Actrita MEDEEA MARINESCU va pune in scena un emotionant moment introductiv, alaturi de copii integrati in proiectului CANTUS MUNDI, al Asociatiei Corului MADRIGAL.
 
Concertul de muzica bizantina pe care soprana DIVNA LJUBOJEVIĆ il va sustine chiar de Ajun la Ateneu, alaturi de Corul Melodi este un alt mod a intampina seara magica a Craciunului. Asemenea glasului unui inger din inaltul cerului, vocea DIVNEI va trece dincolo  de timp si spatiu pentru a atinge si inalta sufletele prin iubire, intr-un eveniment de o profunda serenitate si semnificatie spirituala, programat pe 24 decembrie, incepand cu ora 18.00.
 
Apropierea primaverii va fi celebrata in ritmuri de fado, alaturi de DULCE PONTES, regina contemporana a muzicii fado. Ea va aduce vibrantele acorduri portugheze pe scena Salii Palatului  pe 9 februarie.
 
Iar in apropierea Zilei Indragostitilor inimile adolescentilor din toata Romania vor bate la unison pe ritmul pieselor LED APPLE, in cadrul primului concert K Pop din tara noastra. Evenimentul este programat pe 15 februarie la Turbohalle.
 
Nici iubitorii de metal extrem nu sunt neglijati: acestia isi pot cumpara abonamente la pret special pentru a doua editie ROCKSTADT EXTREME FEST, care va avea loc in perioada 14 – 16 august 2014, la Rasnov. OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, precum si DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia) sunt trupele confirmate pana in acest moment.
 
Pentru toate aceste evenimente, de vineri 22 noiembrie pana duminica 24 noiembrie se pot cumpara bilete cu 35% reducere, doar de www.biletoo.ro si www.blt.ro.

0 comentarii: