Trupa Partizan revine pe scena

Odată  cu venirea toamnei, Partizan pornesc în turneu de promovare, într-o nouă formulă şi cu un nou single ,, Manualul e manual", primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.

Turneul va include concerte în majoritatea oraşelor din ţară, în două etape.
Prima etapă cuprinde următoarele oraşe:
24.10 Bucureşti - Stuf Vama Veche
25.10 Ploieşti- The Shamrock
30.10 Făgăraş- Cover Club
31.10 Cluj - Euphoria Music Hall

01.11 Oradea - Moszkva Cafe
02.11 Baia Mare- Symphony
09.11 Iaşi - Underground Pub
13.11 Craiova-Café Teatru Play
14.11 Arad - Club Flex
15.11 Timisoara- Set Up Venue
16.11 Deva - Fischers Pub
21.11 Sibiu- Oldies Pub
22.11 Mediaş - Joben Club
23.11Tg.Mureş -The Office Club
6.12 Slatina - The Rock
7.12 Bucureşti - Club Control

 
După o vară în care a evoluat în pe scena festivalurilor ,,Zilele Prieteniei" şi ,,Bucovina Rock Castle". Partizan îşi propune să  aducă ,,Manualul "cât mai aproape de publicul fidel .
Noul single a fost extrem de bine primit de public şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepţie, ce impresionează prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.
 
Pe lîngă acest single trupa a pregătit un întreg buchet de piese reinterpretate şi reorchestrate într- o manieră actuală, reuşind astfel să se reinventeze şi să atragă noi fani.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la fiecare locaţie în parte.
 
Partenerul radio al turneului este Rock FM.
Comunicare realizată de Rock Events.
Parteneri media: TV City, Ziare.com, Şapte Seri,
220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro,  Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Lets rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi,TATAIA, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro,Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag,  Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.

 
Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleşca la voce,  SUEDEZU'-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Bortun la bass.

 
Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admiraţia publicului de mai bine de un deceniu, aşa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât şi concertele sold-out susţinute prin cluburile din întreaga ţară.
Povestea Partizan începea  demult şi este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Şi, cum ar povesti chiar ei, într-o bună zi, cum stăteau Artan (Adrian Pleşca) şi Suedezu (Răzvan Moldovan) într-un Tico, s-au gândit să-şi facă o trupă. Apoi, au găsit conceptul. La care se adaugă anul 2001. Şi muzica. După care şi-au luat o pauză. Iar în 2010, trupa a luat-o de la capăt.
 
Muzica românească era în plin proces de manelizare, iar Răzvan fiind plecat de 20 de ani în Suedia, a remarcat aerul exotic şi amuzant al fenomenului .
 

Şi aşa, foarte repede, s-a născut albumul “Am cu ce”.Un album viu şi pestriţ, cu peştişori de aur care ajută scafandrii manelişti, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul îmbrăcat într-o muzică electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până atunci în România. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar  o parte din ceea ce am ascultat  la Partizan.
 
Partizan a înregistrat două albume, un disc single şi trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic şi Dan Mușetescu. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România.
 
Discografie
- Am Cu Ce – 2002
- Bucureşti – 2003

 
Media:  https://www.facebook.com/Partizan.ro/app_2374336051
https://www.facebook.com/Partizan.ro
http://partizan.ro/

0 comentarii: