Shadowbox la Guerrilive Radio Session - 21 octombrie

Ascultați, cumpărați bilete la concerte și validați cealaltă muzică de la noi, este 絜demnul Guerrilive Radio Session.

Ediția a doua din actualul sezon Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban  (Radio Guerrilla) va fi „ocupată” cu trupa Shadowbox. Cu alte cuvinte, luni, 21 octombrie, de la 6 seara fix, scena de la Energiea va dudui de muzică hip-hop. Trupa va c穗ta și o piesă nouă 絜 exclusivitate.

 Shadowbox s-a format 絜 București, 絜 anul 2012, și reunește 絜 componența sa trei regiuni ale țării –  Dobrogea, Muntenia și Ardeal. Fiecare regiune vine și cu background-ul muzical specific; influențele de metal, hip hop și dub pun umărul la crearea unui sound eclectic. Shadowbox 絜seamnă  Mihai Iordache (Protest Urban), Răzvan Ristea (Luna Amară), Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) și Codin Orășeanu (LowFreq). „Cți oameni, at穰ea influențe” ar putea fi cu ușurință sloganul trupei.

Canal oficial Shadowbox - http://www.youtube.com/Shadowboxband
Pagina FB Shadowbox - www.fb.com/shadowboxbandrap

Mai multe informații despre noua trupă care a cucerit deja publicul underground din București, aflați, luni, 21 octombrie, de la ora 6 seara, doar la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban, doar la Radio Guerrilla.
„Regula de bază a emisiunii noastre se păstrează: ai avut prezențe/difuzări 絜 playlist-ul Radio Guerrilla, te califici pentru Guerrilive. Pentru că am revenit la forma electrică a show-ului, cu această ocazie, vom avea egalitate de șanse pentru mai toate genurile muzicale: pe l穗gă rock și jazz, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban  va fi muzică electronică și hip-hop. Vom 絜cerca să păstrăm echilibrul 絜tre numele mari, consacrate, și debutanți sau newcomeri. ホn noul sezon, cei prezenți 絜 Energiea vor putea primi, pe l穗gă muzica favoriților lor și obiecte memorabile de la aceștia” - Bogdan Șerban, realizator Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban

Guerrilive Radio Session este un experiment provocat de Grolsch care are loc n Energiea, 絜 fiecare zi de luni, 絜cep穗d cu ora 18, și poate fi urmărit audio pe www.eliberadio.ro și video-live pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla  (www.facebook.com/radio.guerrilla)

0 comentarii: