Reducere 50% pentru concertul Mircea Vintila si Brambura

Incepand de la ora 00.00 a zilei de miercuri biletele pentru concertul MIRCEA VINTILA din Hard Rock Cafe vor putea fi cumparate cu 50% reducere. Astfel, cei care achizitioneaza bilete de maine incolo vor plati doar 80 lei pentru un bilet VIP cu meet & greet, 60 lei pentru un bilet cu loc in fata scenei si 40 lei pentru un bilet cu loc in sala.
 
Biletele la preturi promotionale se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.ro, www.bilet.rowww.bilete.ro,  si www.myticket.ro
 
Trubadurul romantic al micului Paris de alta data revine, dupa un an, in Hard Rock Cafe si promite spectatorilor o incursiune muzicala intr-o lume plina de farmec si culoare. Tablouri din Bucurestiul interbelic, secvente inspirate din perioada hippie si pasaje ancorate in realitatea cotidiana se vor perinda prin fata celor prezenti animate de acorduri de chitara si refrene indragite. Din programul serii nu vor lipsi hituri precum: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand,” sau “Peste rabdari.”
 
MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: