Presa de Rock Bun

În incinta Casei Presei Libere își face loc rock-ul. “House of Parties” este un salon elegant, care promovează petrecerile de toate tipurile. Pentru prima dată “House of Parties” se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de două zile – Presa de Rock Bun.

Presa de Rock Bun va avea loc în perioada 29-30 noiembrie. Trupele confirmate până în acest moment sunt Alternosfera – Republica Moldova, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP și Mere – Arad. Organizatorii și-au propus să aducă pe aceeași scenă cele mai în vogă trupe ale momentului, trupe intrate în galeria clasicilor și newcomer-i care promit că vor schimba fața rock-ului autohton.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.

Până în data de 29 noiembrie prețul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar al unui abonament (acces în ambele zile) este de 50 de lei.
Pagina de Facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/415809041875707/.

0 comentarii: