GensDuBien: Concert Maria Raducanu - 23 octombrie

Miercuri, 23 octombrie, de la ora 20:00, vă invităm la Fratelli Espresso Bar by GensDuBien (str. Nicolae Golescu nr.5) pentru un concert live susținut de o artistă unică în peisajul muzicii universale: Maria Răducanu.

„Maria Răducanu combină bocetele româneşti cu fado-ul portughez, cu blues-ul şi cu improvizaţia pentru a da viaţă unei muzici pure, extrem de emoţionante şi care îţi merge direct la inimă.” scriu cei de la site-ul casei de discuri new-yorkeze Tzadik, a faimosului jazzman John Zorn, unde Maria Răducanu şi-a lansat în toamna anului 2010 primul album american – „Ziori”, care conţine 11 piese cântate în limba română.

Renumită pentru interpretările pieselor Mariei Tănase, Maria Răducanu, împreună cu cvartetul său, a realizat un turneu omagial în Germania, la München, Berlin şi Stuttgart, dedicat centenarului naşterii celei supranumite „Regina cântecului popular”. 

De asemenea, se face remarcată prin capacitatea de a cânta in diferite dialecte, trecând cu uşurinţă de la cântece de jale şi bucurie la fado portughez. A lansat până în prezent nouă albume, pentru care a colaborat cu muzicieni ca Johhny Răducanu, Mihai Iordache şi Mircea Tiberian.
 
Vă așteptăm miercuri, 23 octombrie, de la ora 20:00, la Fratelli Espresso Bar by GensDuBien pentru întâlnirea cu o artistă unică, independentă și nonconformistă, ce rar poate fi văzută într-un circuit de concerte.
 
Intrarea este, ca întotdeauna, liberă. 
 
Pentru detalii și rezervări, ne puteți contacta la 0727.929.583 (Dani Simion) sau gensdubien@gmail.com

0 comentarii: