Expirat Alternativa: We Singing Colors - 6 noiembrie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 6 noiembrie – Concert: WE SINGING COLORS

 
Alternativa continuă în noiembrie la Expirat, pe acelaşi tipar: cu trupe locale relevante sau newcomeri cu potenţial în spatele instrumentelor.
 
Prima cântare din lună aduce pe scena din Brezoianu 4 unul dintre cele mai proaspete proiecte din punct de vedere al paletei muzicale îmbrăţişate, cu un ecou puternic local şi internaţional: WE SINGING COLORS. Miercuri, pe 6 noiembrie, după ora 22:00.
 
După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scena, de la Ştefan.
 
Despre We Singing Colors:
Pornit iniţial ca proiect solo al lui Andrei Haţegan (The Amsterdams), în 2010, We Singing Colors a devenit în scurt timp trupă full time cu live-uri şi videoclipuri la activ, în special după ce în formaţie a venit şi Roxana Niculae, la voce.
 
La îmbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive şi muzică bazată pe armonii vocale, găsim duo-ul We Singing Colors. Pentru ei, cel mai scump instrument muzical e sufletul, care stă la baza tuturor pieselor lor.

Explorează şi experimentează ţinuturi muzicale diverse, îşi scriu propriile poveşti şi speră ca lumea să intre în ele. De la instrumentele folosite (chitară, clapă, dar şi mini-instrumente ca triolă, ouă, chimes) până la locurile în care au susţinut concerte: cluburi, cafenele, festivaluri din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Târgu-Mureş, Cluj, Chişinău, dar şi spaţii mai puţin obişnuite: pe acoperişuri, în parcuri, în taxi.

 
Piesa "Day for My Eyes" a fost scrisă într-o zi de iarnă şi cântată prima oară în public într-un taxi. A atras atenţia unui blog din State şi a fost publicată.
 
La finalul anului trecut, piesa lor în română, „Cântec de Seară” era inclusă în compilaţia MAP, care reuneşte 40 de trupe din întreaga lume.
 
Din luna august, celor doi li s-a alăturat Vlad Ionescu, la tobe. Momentan se lucrează la lansarea unui nou videoclip, pentru piesa "Cântec de Seară".
 
www.wesingingcolors.wix.com/band x www.facebook.com/wesingingcolors

„Good Days / Bad Days” (Official Video): www.youtube.com/watch?v=nKL4wrQJU0A

 
www.facebook.com/events/1427915934096476
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 15 lei – un shot inclus
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: