Expirat: Alternativa - The Hyde Club - 30 octombrie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 30 octombrie – Concert: THE HYDE CLUB

 
Alternativa se opreşte pentru o cântare în Expirat şi pe 30 octombrie, tot miercuri, după programul bine ştiut. De la 10 seara.
 
De data aceasta urcăm pe scenă o trupă mai mult sau mai puţin newcomer, născută cu rock’n’roll-ul în amplificatoare, undeva prin subsolurile bucureştene – THE HYDE CLUB.
 
După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scena, de la Ştefan.
 
Despre The Hyde Club:
 
The Hyde Club sunt: Dragoş Popescu – voce, Andrei Marinescu – chitară, Vlad Marinescu – chitară, Matei Alecu – tobe, George Frătica – bass.
 
Trupa s-a format în toamna lui 2011, exersând – ca orice trupă decentă – într-un subsol dărăpănat de fostă cantină. Acum s-au mutat, tot la subsol, dar de fostă fabrică de data asta.
 
În aprilie 2012 au intrat în studio pentru a înregistra primele 6 piese ce au fost mai apoi reunite într-un EP cu titlul „Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow” şi masterizate în Marea Britanie, la Reveal Sound, de către Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma.
 
The Hyde Club a fost prima denumire cu care toţi cei cinci membri ai trupei au fost de acord. Multă lume asociază numele cu un celebru parc dintr-o şi mai celebră capitală europeană însă trimiterea este mai degrabă la titlul unui roman.
 
Muzica lor este energică şi la obiect. Ştiu să mai încetinească ritmul din când în când, mai ales pe piese precum „Blacklight” sau „Punk Rock Girl”, dar îndemnul principal al trupei rămâne: „Let’s rock’n’roll!”
 
EP-ul „Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow” poate fi ascultat în întregime aici: http://thehydeclub.bandcamp.com/
 
www.facebook.com/thehydeclub x www.soundcloud.com/vlad-marinescu
 
www.facebook.com/events/178750052320665
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: