Dia de Muertos la Atelierul de Productie

Atelierul de Producție te invită la una din cele mai mari petrecere din acest an: Dia de Muertos, o sărbătoare cu origini mexicane, care se sărbătorește, cum altfel, decât prin muzică și culoare. Dia de Muertos este un omagiu adus celor ce nu mai sunt printre noi. Vom decora atelierul cu flori și culori și vom pregăti multe alte surprize.
Veniți îmbrăcați cât mai colorat, desenați pe față, cu sau fără maști, dar cu voie bună. E un prilej de sărbătoare.

Dia de Muertos/1 noiembrie, ora 21/Intrare - 30 lei
Line-up: Benny Page (UK)/Kahn & Flowdan (UK)/LowFreq (RO)/Vali Umbră & Bean MC (RO)/Zo (CJ/RO)
Event FB: http://goo.gl/mYlVY3

Tradițiile Dia de Muertos constau în construirea unor altare, decorarea lor cu dulciuri (sugar skulls), flori (în special gălbenele), mâncare și băutura din cele preferate de cei apropiați trecuți în neființă, pentru care se fac toate aceste pregătiri.
Dia de Muertos se sărbătorește în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, adică la la scurt timp după Halloween (31 octombrie, sărbătoare ce își are originile în Festivalul Celtic Samhain și în Sărbătoarea All Saints’ Day), cele 2 sărbători considerate a fi similare, chiar dacă la prima vedere, Halloween și Dia de Muertos au puține lucruri în comun.

Benny Page (Marea Britanie) - www.facebook.com/BennyPageDSB
Puternic inspirat de linii de bas ale muzicii dub, Ragga jungle și hip hop, producția Benny Page nu trece nevazută/neauzită în cultura schimbătoare a muzicii bass.
În ultimii 10 ani, muzica sa a fost difuzată pe marile posturile de radio, precum BBC Radio 1, 1xtra, Kiss FM, Choice FM și Rinse FM. Benny Page a jucat, de asemenea, un rol definitiv în modelarea mișcării muzicii drum and bass din Marea Britanie. Numele său a devenit sinonim cu producția bine închegată, cu piesele grele pentru ringul de dans și cu abilitățile de mixare. După aparitia furtunoasă pe scenă cu imnul său, din 2006, "Stingeți luminile", a continuat să lanseze o mulțime de idei Ragga jungle, precum și numeroase producții bine primite în întregul spectru al muzicii dance.
A colaborat cu unii dintre cei mai interesanți producători și vocaliști din industrie.

Flowdan (Marea Britanie) - www.facebook.com/MCFlowDan

Unul dintre membrii fondatori ai grupului de succes Roll Deep, succesul tot mai mare al lui Flowdan vine sub forme multiple de la Dubstep la Carnival-esque bounce to out and out Bass Music.
Talentele sale, cultivate, în primul rând, în muzica jungle, s-au fixat ferm ferm în muzica grime și s-a bucurat de o serie de lansări de succes împreună cu trupa sa , Roll Deep, în timp ce a performat, de asemenea, și cu alte piese ale unor producători dubstep de renume.
Anul 2012 l-a găsit cântând cu Kaleidoscope Orchestra și difuzat pe SBTV, finalizând, totodată, mai multe piese din afara zonei sale de confort ca artist, arătând astfel că Flowdan este o forță, că nimic nu-l poate încetini. Anul 2013 a anunțat lansarea unui nou proiect muzical.
Flowdan este, de asemenea, disponibil pentru munca de studio.

Kahn (Marea Britanie) - www.facebook.com/kahnofficial
Detalii, aici - www.surefireagency.com/artist/kahn?tab=disc#/

Vali Umbră & Bean MC (România)- www.fb.com/subcarpati
Pe Vali Umbră și Bean (MC) îi știți din trupa Subcarpați, trupă înființată pe 1 decembrie 2010. Pe lângă proiectul Subcarpați atât BeanMc cât și Vali Umbră și-au creat deja un nume pentru bucuria cu care cântă pe orice beat, dezivoltura și naturalețea de pe scenă, cât și pentru numeroasele ocazii când au rămas după concerte alături de diverși Dji pentru a continua petrecerea. Pe 1 noiembrie îi vom putea urmări pe amândoi pe ritmuri de grime și dubstep, alături de Low Freq

LowFreq (România)
Codin și-a început activitatea ca dj în renumitul club Web, școală de muzică a majorității oamenilor de muzică de aceeași generație. Aici a învârtit platanele seri la rând și a cunoscut oameni de bine din industria muzicală. La început, mixurile sale pendulau prin genuri muzicale precum trip hop, downtempo, hip hop și jungle.
În mod natural, cu trecerea timpului, dorința de a crea propria muzică a început să își facă simțită prezența. A descoerit prima dată programul Reason în care a început să creeze elemente proprii pentru trecerile dintre piese și FX-uri complementare pentru melodii ce urmau să fie mixate. Următoarea perioadă și-a petrecut-o explorînd varietatea muzicală pe care crearea unei melodii ți-o poate oferi. A început să lucreze la studioul Urban Records unde a întâlnit artiști precum Deceneu, Bean, Fane Buton (old school hip hop) și mulți alți artiști. După perioada Urban Records s-a axat foarte mult pe crearea de sound design lucrînd pentru proiecte de film independent dar și comerciale. 

În prezent, a demarat proiectul Low Freq ce explorează frecvențele joase ale muzicii de la genuri muzicale precum dub, dubstep și grime. Tot sub numele de Low Freq, Codin activează și în proiectul Irie Warriors, alături de Dani și I-Sheba, și face parte din trupa Shadowbox.

https://soundcloud.com/low-freq

Zo (România) - http://soundcloud.com/zzohd
Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj Napoca, după 3 ani de activitate de promoter, Zo și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

Atelierul de Producție - www.facebook.com/atelieruldeproductie
înseamnă un spatiu alternativ pentru idei si proiecte creative.
Mix între o galerie neconvenţională şi un spaţiu pentru evenimente, Atelierul de Producție ocupă 2000 mp și poate găzdui oricând evenimente şi proiecte culturale.

EvenIment recomandat de RADIO GUERRILLA.

0 comentarii: