CTC la Guerrilive Radio Session

28 oct: CTC@Guerrilive Radio Session
Ascultati, cumparati bilete la concerte si validati cealalta muzica de la noi, este indemnul Guerrilive Radio Session

CTC adica DOC, Deliric si Vlad Dobrescu vin luni, 28 octombrie, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). De la 6 seara.
DOC, Deliric si Vlad Dobrescu au infiintat in 1999 trupa hip hop CTC ("Controlul Tehnic de Calitate"), una dintre cele mai iubite din underground-ul romanesc.

Dupa numeroase aparitii pe compilatii si mixtape-uri, alaturi de nume ca Da Hood si RACLA, in 2002, apare primul material CTC si Cedry2k: EP-ul “Secretul din Atom.

Succesul la public atrage atentia marilor case de discuri, fiind lansat in 2004 “Proiectul Verde” cu ajutorul casei de discuri Roton. CTC figureaza pe acest material cu piesa “Original Verde- un manifest liric ce pledeaza impotriva pirateriei, fiind promovat si printr-un videoclip:  



In 2005, apare albumul de debut CTC - “Dificultati Tehnice, lansat la casa de discuri Roton. Acesta se bucura de vanzari de peste 10.000 de unitati, single-ul “Oricein colaborare cu Yolo (Zale) si Nwanda facand furori in randul fanilor datorita mesajului revolutionar:  



Declinul vanzarilor din industria muzicala determina casele de discuri sa nu mai investeasca in muzica de nisa. Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu, aflati inca sub contract, sunt afectati in mod direct si ajung sa fie tinuti pe tusa pentru cativa ani.

Toamna anului 2010 readuce in prim plan CTC-ul, odata cu lansarea primul album solo DOC - “Scapat de sub control.

Membrii CTC au organizat la sfarsitul lunii aprilie 2012 un concert aniversar, cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea primului lor EP - “Secretul din atom”. La eveniment au fost prezenti si artistii cu care acestia au colaborat de-a lungul timpului.
Linkuri oficiale:
youtube.com/facemrecordstv
facebook.com/deliric1 | facebook.com/docfacemrecords | facebook.com/vladobrescu

Despre Guerrilive (www.fb.com/guerrilive)
Regula de baza a emisiunii noastre se pastreaza: ai avut prezente/difuzari in playlist-ul Radio Guerrilla, te califici pentru Guerrilive- Bogdan Serban, realizator Guerrilive.
Guerrilive Radio Session este un experiment provocat de Grolsch care are loc in Energiea, in fiecare zi de luni, incepând cu ora 18, si poate fi urmarit audio pe www.eliberadio.ro si video-live pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla (www.facebook.com/radio.guerrilla)

0 comentarii: