Propunerea Guerrilla in Silver Church - 3 octombrie



Joi, 3 octombrie MERGI PE MÂNA NOASTRĂ!
Ne vedem la prima ediţie PROPUNERE GUERRILLA în club Silver Church.
Cinci trupe deschid minţi alături de noi într-un nou proiect pe care îl ducem în peste nouă oraşe din ţară: Crina Jebelean, Theory of Mind, Velosonics, Moebius şi SoNaked.
Bucureşti, Braşov, Bacău, Iaşi, Suceava, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Tîrgu Mureş sunt oraşele în care va ajunge PROPUNERE GUERRILLA.
Pentru concertul din Bucureşti se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 25 de ron.
Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi  magazinele Diverta.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la locaţie.
 
Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla
Partener comunicare: Rock Events
Parteneri media: Ziare.com, Ziarul Ring, B24 Fun, Şapte Seri, Iconcert.ro, Port.ro, BestMusic.ro, Studentie.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu, Vinsieu.ro, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Mixtopia, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro,Tillate.com, Urban.ro, Sofresh, no3, Vice.com, Sub25, Teenpress.ro, Let's rock.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Urbanthings, Musicnights.ro,Getlokal, B365.ro, Cooperativa Urbana,Tonight.eu, thebeat.ro, Tataia, Tiuk, Hypestreet  etc.
 
Crina Jebelean
Încă de mică a fost fascinată de muzică, iar cu timpul această pasiune a devenit un punct de referinţă. "La început a fost pianul", instrument de care a fost fascinată la prima vedere şi la care a învaţat să cânte de la varsta de 11 ani. În paralel cu acesta a descoperit că are ureche muzicală şi că poate să cânte, iar astfel a luat decizia să urmeze "Colegiul Naţional de muzică Ion Vidu" la secţia canto şi pian. 

Hotărîtă  să îşi folosească creativitatea pentru a se exprima muzical, se mută în Bucureşti şi începe să compună împreună cu Alin Popescu, care se ocupă de instrumentalele şi sound-ul pieselor. Astfel iau naştere "Butterflies" - primul single difuzat la Radio Guerrilla, "Don't let me go", "Away", "Lovefall", "Electrified" şi "Is it you?", piese ce se încadrează ca gen muzical în electroindie/electrotrance/pop, combinând vocea caldă de mezzo-soprană a Crinei cu sunete electronice, viori şi beat-uri variate. 
Pe 3 octombrie aveţi ocazia să o auziţi live pentru prima oară cu aceste piese în club Silver Church, de la ora 20:00.
Mai multe despre Crina Jebelean gasiţi aici:
https://www.facebook.com/crina.music
www.soundcloud.com/crina-music

Theory of Mind

Este cel mai interesant proiect muzical post-rock, psihedelic care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală. Formaţia din Cluj din care fac parte Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe) a reuşit să se afirme în scurt timp prin creaţiile profund personale, care s-au dovedit de un real impact în sfera muzicală din România. Astfel, după câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat pe Radio Guerrilla a fost “Brown Eyes”, acesta fiind în heavy-rotation săptâmâni la rând, pentru ca mai apoi locul acestuia să fie preluat de creaţia “Under The Sea”.
După câteva reprezentaţii în oraşe precum Cluj-Napoca şi Timişoara, Theory of Mind a fost invitată de către trupa Robin and the Backstabbers ca opening act  în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival desfăşurat la castelul Bánffy. De curând, formaţia a participat şi la festivalul Peninsula de la Cluj pe scena Gambrinus Rock Stage, iar pe 16 august a putut fi ascultată live în cadrul FânFest de la Roşia Montană.
În momentul de faţă, trupa lucrează la materialul de studio, care va include multe dintre piesele pe care publicul le cunoaşte deja, dar şi câteva creaţii noi. Videoclipurile melodiilor lansate până acum sunt montaje din diferite filme vechi, timelapse-uri realizate în natură şi surprind esenţa mesajelor pe care Vladimir & Co. vor să o exprime.”( sursa: www.infomusic.ro)
Cea mai recentă piesa a lor, "On A Wave" o puteţi asculta aici : 

 
Velosonics este o formaţie românească de pop-rock libertin din Bucureşti, fondată în 2013. Componenţa actuală îi are pe Adrian Spier  la voce şi chitară acustică,  pe Cristian Prihotca la tobe, Andrei Niculescu la chitară lead şi pe Marius Acsîntoaie  la chitară ritm. Ca să îi caracterizăm în câteva cuvinte: play-uri mioritice, perfect pop, producţie impecabilă, sunet curat şi spund british. Actualmente, în playlistul Radio Guerrilla poate fi ascultat cel de-al doilea single al formaţiei, “Bebop”.
Mai multe despre ei aici:
http://www.youtube.com/user/VELOSONICS
https://soundcloud.com/velosonics


Moebius
Abordează un stil alternative-rock combinat cu influenţe pop-rock, indie, folk, psychedelic.
Formată în 2012 în Bucureşti, Moebius urcă pe scenă într-o componenţă definitivată abia la începutul anului 2013: Ştefan Eremia (vocal/chitară), Andrei "Deiu" Erdei (vocal/chitară), Gabriel Kirmaier (chitară/acordeon), Bogdan Stavarache (bas/vocal), Andrei Țîrcă (tobe).
Moebius au debutat la Radio Guerrilla cu melodia “G”, pe care o puteţi asculta aici:

Trupa Moebius ne promite o prestatie live energizantă, combinată cu intervenţii melancolice de chitară specifice genului post-rock.
 
Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/moebius.ro
 
SoNaked  a fost înfiinţată în mai 2011 de către Alexandru Ispas (voce, chitară) şi Silviu Ciubotaru (tobe) în Bucureşti.  SoNaked  este o formaţie de rock alternativ şi nu titlul unei reviste glossy pentru adulţi, cum poate aţi crede la prima vedere. Treptat, componenţa trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poaşcă la chitară şi a Ginei Teslaru la bas.
După ce le-a devenit evident că formula e potrivită, eforturile lor au luat o formă clară: playlist propriu, un mesaj de transmis şi concerte.
Stilul SoNaked poate fi caracterizat cel mai bine ca rock alternativ clasic, cu ritmuri punctate de tobe şi bas, o chitară ritmică în opoziţie cu una solo şi o voce brutală pe alocuri, răguşită. Single-ul de debut “Pe lună”, lansat în mai 2013, s-a bucurat de succes în playlist-ul Radio Guerrilla.
Debutul oficial al trupei a avut loc în decembrie 2012, când SoNaked şi The Nuggers au împărţit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste, produs de StudioSet. Anul acesta, SoNaked au susţinut concerte atât în cluburile bucureştene cât şi la Festivalul Peninsula de la Cluj-Napoca.
Pagina lor oficială o gasiţi aici: http://sonaked.ro/

0 comentarii: