Lansare All Hollow #5 - 25 septembrie

Miercuri, 25 septembrie 2013, in Club Control, are loc petrecerea de lansare All Hollow 5 / Fall Issue 2013, eveniment ce marcheaza totodata un an de la lansarea oficiala a revistei All Hollow pe piata.
 
Pentru prima data de la aparitie, All Hollow vine cu doua reviste pentru acelasi sezon. Incepand cu numarul 5, publicatia apare in dubla-editie – All Hollow devinde editia internationala, iar pe plan local revista devine All Hollow Romania.
 
“Sunt extrem de mandru de cum a crescut revista intr-un singur an. Primim din ce in ce mai mult content valoros, atat din tara, cat si din afara. Iar pentru ca distributia s-a extins pe plan international, vrem sa profitam de oportunitate si sa targetam contentul pe regiuni. Asa ca am decis sa iesim incepand de acum cu doua editii.”, declara Barna Nemethi – redactor sef All Hollow.
 
Copertele All Hollow Fall Issue sunt
Laura Cosoi, intr-un material realizat de Vlad Fenesan (regizor), Iulian Nan (fotograf) si cea mai buna echipa de styling din Romania – Ovidiu Buta (stilist fashion), Alexandru Abagiu (make-up artist) si Sorin Stratulat (stilist par);
Si prima cover girl internationala – Michelle Rodriguez, actrita din Avatar si The Fast and the Furious, intr-un material realizat de Barna Nemethi (fotograf), Alexander Shera (stilist), cu interviu realizat de Monica Birladeanu, proaspat membru al echipei editoriale All Hollow.
 
A cincea petrecere All Hollow are loc ca de obicei la Club Control (Constantin Mille 4), pe 25 septembrie. Intrare: 25 lei, revista inclusa in pret.
 
Parteneri: Club Control & Warden Collective
Facebook event: https://www.facebook.com/events/199370326903990/

Facebook page: https://www.facebook.com/AllHollow
Website: http://allhollow.com/

0 comentarii: