Iva Bittova va canta in Bucuresti si Timisoara in cadrul Soundczech 2

„Rafinata si bruta, pasionata si retinuta, ea are sufletul unui
tigan, vocea unui trubadur si mintea unui geniu”, scria US National Radio despre cantareata ceha Iva Bittova cu ceva timp in urma. De atunci, concertele ei au umplut Carnegie Hall si marile sali din jurul lumii, pentru a ajunge acum si in Romania.

„Nu exista nimeni pe scena muzicala ceha la acelasi nivel”, spune Rene Kubasek, directorul Centrului Ceh, organizatorul festivalului Soundczech.

Iva Bittova, cantareata si violonista, cu un stil musical greu de incadrat intr-o categorie, va avea doua concerte in Romania: in Bucuresti, pe 2 octombrie la Teatrul Odeon si in Timisoara, pe 3 octombrie, la Sinagoga din Cetate.

Festivalul Soundczech, organizat de catre Centrul Ceh, aduce la cea de-a doua editie, un mix al celor mai interesante proiecte muzicale contemporane din Republica Ceha. De la stilul electro-pop al formatiei Midi Lidi, trecand prin rockul atmosferic al celor de la Please The Trees sau muzica etno a lui Gadjo.cz, pana la jazzul proaspat al formatiei Fanfan Tulipan. Festivalul incepe cu un show special care ii aduce pe aceeasi scena pe acordeonistul rom nevazator Mario Bihari, cunoscut deja publicului roman si un celebru dj praghez al postului Radio 1, luni 23 septebrie, de la ora 21:00, la Clubul Taranului din Bucuresti.

Cea de-a doua editie a festivalului Soundczech va avea loc intre 23 septembrie si 12 octombrie in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Targoviste.

Biletele la concetul Ivei Bittova costa 12,72 / 26,50 lei si pot fi achizitionate de la Teatrul Odeon, iar intrarea la celelalte concerte este libera.


23.09 / Mario Bihari & Gadjo.cz / 21:00 / Clubul Taranului

25.09 / Mario Bihari & Gadjo.cz / 21:00 / La Scriitori, Targoviste  
27.09 / Midi Lidi / 21:00 / Sala Berlin (Control)  
28.09 / Midi Lidi & Please The Trees / 20:00 / Fabrica de Pensule, Cluj
30.09 / Please The Trees / 21:00 / Sala Berlin (Control)  
2.10 / Iva Bittova / 19:00 / Teatrul Odeon
3.10 / Iva Bittova / 19:00 / Sinagoga din Cetate, Timisoara  
11.10 / Fanfan Tulipan / 20:00 / Green Hours  
12.10 / Fanfan Tulipan / 21:00 / La Scriitori, Targoviste

SOUNDCZECH este un festival de muzica ceha contemporana organizat de Centrul Ceh si sustinut de Staropramen.

Parteneri: Clubul Taranului, La Scriitori, Colectiv A, Club Control, Comunitatea Evreilor din Timisoara, Fabrica de Pensule, Green Hours, Teatrul Odeon, Societatea Filarmonica din Timisoara.

0 comentarii: