Anneke van Gierbergen live concert in The Silver Church

ANNEKE VAN GIERSBERGEN revine la The Silver Church Club pentru a prezenta publicului din România cel mai recent album al său: “DRIVE”.

Pe 27 noiembrie 2013, The Silver Church Club te invită la o seară memorabilă pentru toţi fanii muzicii rock şi nu numai, pentru că Anneke Van Giersbergen revine în România pentru un concert excepţional.

Frumoasa olandeză Anneke ajunge în Bucureşti în cadrul turneului european ce urmează lansării celui mai recent album, “Drive”, din care putem asculta deja noul single, “We Live On”.

Anneke promite pentru seara de 27 noiembrie 2013 un show complet cu un setlist plin de piese atât de pe noul album, dar şi piese vechi din care nu vor lipsi cele din perioada în care a activat alături de The Gathering, trupa prin care a devenit celebră între anii 1994 şi 2007 şi nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010), un proiect solo în care a activat alături de soţul său şi tobarul trupei, Rob Snijders.

Născută în anul 1973 în Sint-Michielgestel, Olanda, Anneke van Giersbergen s-a făcut cunoscută mondial ca vocea formaţiei de progressive metal The Gathering, alături de care a înregistrat 6 albume de studio. După ce a părăsit acest grup în anul 2007, alături de soţul ei Rob Snijders alcătuieşte Agua di Annique (2007 - 2010). A mai colaborat cu nume mari din muzica internaţională, precum Within Temptation, Devin Townsend, Anathema, Moonspell sau Napalm Death.

Mai multe detalii:
http://www.annekevangiersbergen.com/
http://www.gathering.nl/

Bilete se pot achiziţiona în presale la preţul unic de 40 de lei atât online pe http://www.eventim.ro/, http://www.myticket.ro/, http://www.iabilet.ro/, http://www.metalhead.ro/bilete, cât şi prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi magazinele Diverta . În seara evenimentului, preţul unui bilet este de 60 de lei.

0 comentarii: