Viata buna la Durusa SummerHills 22 - 25 august

Intre 22 și 25 august ne întâlnim în Durușa, Maramureș, cu pălăria și ochelarii de soare, la cea de-a 4-a ediție a festivalului Durușa SummerHills. Noi venim cu bicicleta ;). Mai jos găsiți mai multe despre festival și vă așteptăm și pe voi! 
Suntem pregătiți pentru 4 zile pline de muzică, soare, activități și jocuri, cu un line-up bogat, meșteri și artisti pricepuți, în locul unde viața la țară are un orizont optimist nelimitat. Dansăm în ritm de jazz, soul, funk, deep housetropical disco, cu infuzii electro și acustice, iar până la festival ne delectăm cu stilul lejer de vară la evenimentele promo DSH din Cluj și Brașov (TBA).

Aducem în vârf de deal ateliere de dans contemporanteatrul umbrelorateliere de stenope (aparate foto pinhole), space paintinglandartzmee și arcuri, pe lângă multe altele. Nu suntem doar un festival muzical de vară, ne-am îndăgostit de un loc și un sentiment și am dedus și adoptat un nou stil de viață, pe care vrem să îl îmbogățim continuu. Avem mediul natural pe care intervenim cu instrumente culturale, artistice și sociale și vrem să dăm mai departe mix-ul potrivit. 
Am străbătut drumurile, pădurile și dealurile Durușei pe două roți, iar senzatia descoperită a întrecut limita maximă de fiecare dată. Nu putem altfel, decât să vă trimitem cea mai de preț recomandare a Road Runner-ilor durușeni: haideți la Durușa by bike! Haideți pe bicicletă de acasă, pentru că pe 19 august, pornește tura de biciclete din Petroșani, către Durușa, pe traseul Petroșani - Hațeg - Simeria - Orăștie - Vințu de Jos - Alba Iulia - Aiud - Teiuș - Turda - Cluj Napoca - Gherla - Dej - Durușa. Stai cu ochii pe www.summerhills.ro la secțiunea Durușa by bike să afli din timp toate detaliile.

Până pe 20 august, biletele SummerHills se găsesc în 7 orașe din țară. Sunt chiar lângă tine dacă ești din București, Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara, Cluj sau Baia Mare. Tot până pe 20 august biletele au preț redus. Dacă în ziua festivalului le vei cumpăra cu 60 lei, în locațiile partenere le găsești până atunci cu 45 leiși includ accesul la festival, camping, facilități și toate activitățile programate, pentru toate cele 4 zile.
Ne vedem pe pagina de Facebook, pe eveniment și pe www.summerhills.ro

0 comentarii: