Reload: The Biggest Rooftop Party - 21 septembrie

Altimeclubbing & Godmother Events pres:
RELOAD: The Biggest Rooftop Party w LIVE ACTS
21 September 2013/ Showroom Renault Rooftop/ ora 22:00


Altimeclubbing & Godmother Events revin la pupitrul evenimentelor muzicale din Romania cu o noua editie “The Biggest Rooftop Party in Town”, de data aceasta cu un concept muzical special- Live Acts.
Pentru ca am creat un precedent memorabil cu prima editie, in care peste 2500 de oameni au fost “hipnotizati” de Oliver Koletzki, in 21 septembrie NTFO, HVOB, Channel X , ICS, Optick va promit rescrierea unui party cel putin la fel de memorabil.

Incepe numaratoarea inversa pentru un super Live Acts pe cel mai mare rooftop din Bucuresti!

Line up:
▶NTFO [Diynamic | Jargon|Jimbolia]
https://www.facebook.com/NTFOmusic
https://soundcloud.com/ntfo
▶HVOB [Stil vor Talent| Austria|Berlin]
https://www.facebook.com/HVOBMUSIC
https://soundcloud.com/hvob
▶Channel X [Stil vor Talent|Berlin]
https://www.facebook.com/channelx.music
https://soundcloud.com/channel-x
▶ICS [Jargon| Cluj]
https://www.facebook.com/ICSartist
http://www.soundcloud.com/icsmusic
▶Optick [Cyclic|Sintope|Bucuresti]
https://www.facebook.com/djoptick
http://soundcloud.com/djoptick

HVOB este acronimul pentru "Her Voice over Boys", denumire ce descrie perfect ideea din spatele proiectului: un sound sofisticat si melodic, cu un touch emotional.

Debutul pe scena germana a celor de la HVOB a fost descris de Berliner Zeitung ca "O voce feminina incantatoare combinata cu beat-uri meditative".
Producatoarea si compozitoarea de 25 de ani din Viena, Anna Muller se afla in spatele sunetului HVOB, iar productia finala a pieselor este realizata in colaborare cu Paul Wallner in studioul acestuia. Pe scena, HVOB are un performing live alaturi de tobosar.
Iar pentru ca muzica e cel mai bun argument, dati play pe piesa "Always like this" si incepeti numaratoarea inversa pentru 21 septembrie!

NTFO au reusit sa se afirme pe scena muzicii electronice inca de la release-ul primului EP, pe vinil in 2010, iar piesele lor s-au regasit in seturile unor nume mari ale industriei precum Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano. Toamna anului 2011 a adus alte productii originale si remix-uri, dar si piesa "Feelings", ce marcheaza inceputul colaborarii cu Diynamic. Au urmat productii precum "Nobody Else" si "Beating Heart" alaturi de producatorul olandez Karmon, colaborari alaturi de nume precum HOSH sau Rhadow alaturi de care au semnat seria de EP-uri Slagare vol I, II, III, IV, lansate pe Sintope Digital.

Seturile lor au aprins atmosfera in acest an la petrecerile Diynamic Neon Nights la Sankeys Ibiza, Berlin, Amsterdam sau Londra si asteptam cu nerabdare sa le urmarim prestatia live!

Channel X
Originari din Berlin, Andre si Mirko s-au intalnit in 2005 si au decis sa produca muzica impreuna sub pseudonimul Channel X.
Dupa o serie de gig-uri live in Berlin, in 2007 a urmat lansarea primului EP. Productiile Channel X au fost apreciate de DJ precum Pan Pot, Jeremy P, dar si Oliver Koletzki, care i-a invitat sa se alature label-ului sau, Stil vor Talent.
De atunci au urmat release-uri precum "Bug in the Coffee" EP si release-uri pe Stil vor Talent ca X-files EP(1,2), ‘Little Symphony’ si ‘Steamboat Willie’ EP.

"Cand esti DJ, stii cum va reactiona publicul la anumite piese, insa atunci cand faci un live act, aproape nimeni nu ne cunoaste piesele. De aceea ne straduim mai mult sa cream un live-act la care nimeni sa nu poate sta pe loc. Pur si simplu trebuie sa te misti.", declara Andre.

ICS
Originar din Cluj, Cristi a inceput sa mixeze in 1998 trecand prin mai multe genuri precum jazz sau ambient si, in sfarsit, concentrandu-se pe muzica electronica. Curand, productiile lui au inceput sa fie prezente in seturile unor DJ recunoscuti sau la radio, iar remixurile sale i-au adus recunoastere internationala.

DJ Optick este unul dintre cei mai apreciati DJ romani, atat pentru seturile sale, cat si pentru una dintre cele mai de succes emisiuni de radio dedicate muzicii electronice din Romania - Next Level. De asemenea el s-a impus ca preferatul publicului la premiile Nights.ro.

Contact rezervari mese+bilete VIP: More info soon
⋊ For general info: contact@alltimeclubbing.com ⋉
⋊ For media partnerships and press inquires please contact: contact@alltimeclubbing.com ⋉
How to get here: -->http://bit.ly/1deihgI
Prezenta persoanelor sub 18 ani este strict interzisa!!!

0 comentarii: