Manowar lanseaza concursul Kings Of Metal MMXIV



Regii Metalului îşi invită fanii din lumea întreagă să devină parte integrantă a aniversării ce marchează 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal.

Pentru celebrarea momentului, MANOWAR pregăteşte o nouă ediţie, specială, a albumului - “Kings Of Metal MMXIV”, care va include piese şi materiale bonus, precum şi alte surprize. 

Iar MANOWAR vrea ca TU să devii o parte nemuritoare a acestei aniversări speciale!

Dacă vrei ca poza ta să se regăsească în grafica albumului “Kings Of Metal MMXIV” mergi pe linkul următor şi trimite fotografia: http://bit.ly/13Hep3J

Toţi cei care trimit fotografii vor lua parte la o tombolă ce are ca miză 25 de pachete surpriză oferite de The Kingdom Of Steel, singurul magazin autorizat să comercializeze produsele oficiale MANOWAR!

Nu pierde această oportunitate unică şi fii alături de MANOWAR şi “Kings Of Metal MMXIV”!

Pentru a afla mai multe despre Kings Of Metal MMXIV mergi pe:
http://bit.ly/15V4FWE

Iar pentru informaţii şi update-uri constante vizitează:         
www.manowar.com   
www.facebook.com/manowar

 
Credit foto: Guido Karp © 2008 Magic Circle Entertainment


Termeni si conditii de participare:
Pentru a lua parte la cocursul foto Kings Of Metal MMXIV vă rugăm să citiţi termenii şi condiţiile şi să trimiteţi fotografia/fotografiile prin intermediul site-ului dedicat: http://www.manowar.com/photocontest/photocontest.php.

Înscrierea mai multor fotografii este permisă.

Fotografia poate fi o imagine portret sau o poza plan întreg. Dacă în poză apar şi alte persoane tu eşti răspunzător pentru derularea demersurilor necesare pentru a proteja drepturile celorlalte persoane vizibile în imagine, ceea ce include, dar nu se limitează, la obţinerea permisiunii acestora. Pentru fotografiile în care o altă persoană decât tine poate fi recunoscută şi identificată tu trebuie să poţi furniza un consimţământ scris al celeilalte persoane, dacă Magic Circle Entertainment solicită acest lucru. Dacă persoana este minoră consimţământul trebuie semnat de părinţi sau de tutore/reprezentantul legal al acesteia.  

Trebuie să fi deţinătorul tuturor imaginilor înscrise în concurs şi trebuie să poţi furniza o dovadă în acest sens, în orice moment, dacă ţi se va solicita. Acceptăm fotografii realizate de tine sau fotografii în care tu apari. Totuşi, pentru că în mod obişnuit altcineva realizează fotografiile în care tu apari este OBLIGATORIU să ai permisiunea autorului pentru a utiliza fotografia pe care o înscrii în concurs. În acelaşi sens este obligatoriu să respecţi toate legile în vigoare în Statele Unite şi la nivel internaţional.

Fotografiile digitale trebuie realizate la cea mai mare rezoluţie posibilă.

Fotografiile trebuie trimise în format .jpeg sau .jpg

Recomandăm ca fişierele să aibă între 3 şi 8 megabytes şi minim 1600 de pixeli lăţime (dacă imaginea este orizontală) sau 1600 pixeli înălţime (dacă imaginea este verticală).

Imaginile scanate de calitate foarte ridicată şi imaginile non-digitale sunt acceptate şi se supun aceloraşi recomandări.

Concursul este deschis pentru participanţi de orice vârstă. Participanţii ce nu au împlinit 18 ani trebuie să solicite permisiunea unui părinte sau tutore/reprezentant legal. Prin înscrierea în concurs, participanţii cu vârsta sub 18 ani confirmă că au obţinut permisiunea unui părinte sau tutore/reprezentant legal.

Ca participant exonerezi Magic Circle Entertainment şi entităţile afiliate de orice răspundere în raport cu încălcări aferente imaginilor pe care le înscrii în concurs. Mai mult, consimţi că Magic Circle Entertainment, entităţile afiliate şi subsidiare, directorii, personalul din conducere, funcţionarii, reprezentanţii şi/sau angajaţii nu au nicio răspundere în raport cu toate şi cu orice pretenţii, daune, răspunderi, penalităţi sau amenzi, de orice natură care rezultă din orice descoperiri ce arată că fotografia trimisă încalcă orice lege în vigoare

Copyright-ul aferent imaginilor înscrise în concurs va aparţine autorului. Fotografiile reproduse pot include un credit foto, acolo unde este posibil, fapt ce rămâne integral la libera alegere a Magic Circle Entertainment.

Prin înscrierea în concurs acorzi Magic Circle Entertainment şi celor autorizaţi de ei,  dreptul irevocabil, perpetuu, non-exclusiv şi valabil oriunde în lume de a distribui, reproduce şi utiliza în creaţii derivate imaginea înscrisă în concurs, integral sau în părţi, prin orice mijloc existent acum sau dezvoltat mai târziu, şi în orice scop afiliat cu MANOWAR şi/sau cu creaţia MANOWAR numită ‘Kings Of Metal MMXIV'. Toate drepturile pe care le acorzi catre Magic Circle Entertainment sunt cu titlu gratuit, iar Magic Circle Entertainment şi entităţile afiliate nu vor primi solicitări de plată şi nici nu vor solicita alte aprobări ulterioare privind valorificarea acestor drepturi.

Odată cu înscrierea imaginii/imaginilor în concurs acorzi companiei Magic Circle Entertainment şi entităţilor afiliate dreptul de a edita materialul în orice fel necesar pentru scopurile descrise mai sus.

Fotografiile înscrise în concurs trebuie să nu conţină elemente ce conduc la identificare persoanei, precum numele de familie, numărul de telefon, nickname-uri utilizate pe web sau adresa de email. În procesul de creaţie a elementului înscris în concurs trebuie să nu fi fost angajat în nici un fel de activitate violentă, periculoasă sau ilegală. Elementele înscrise în concurs trebuie să nu aibă conţinut neadecvat, incluzând aici, dar fără a ne limita la, materiale de natură pornografică, violentă sau materiale ce instigă la violenţă. Elementele înscrise în concurs trebuie să nu încalce ori defăimeze intimitatea persoanei sau dreptul la propria imagine, indiferent dacă subiectul este în viaţă ori decedat, şi nici nu trebuie să aducă atingere în orice alt mod, drepturilor personale ori de proprietate ale individului.  

Ne rezervăm dreptul de a respinge orice fotografie pe care, prin liberul nostru arbitru, o considerăm jignitoare, obscenă, provocatoare, ori despre care considerăm că încalcă legea sau despre care considerăm că este neadecvată pentru utilizare.

Odată înscrise fotografiile nu vor fi returnate. Nu vă putem înştiinţa cu privire la primirea elementelor înscrise şi nici nu vom putea răspunde întrebărilor privind recepţionare acestora.

NICI UN FEL DE ACHIZIŢIE NU ESTE NECESARĂ PENTRU A PARTICIPA SAU A CÂŞTIGA. REALIZAREA UNEI ACHIZIŢII NU SPOREŞTE ŞANSELE DE CÂŞTIG. PREZETUL DOCUMENT SE SUPUNE TUTUROR LEGILOR FEDERALE, STATALE, LOCALE ŞI MUNICIPALE. REGULAMENTUL ESTE NUL ÎN TERITORIILE ÎN CARE FACE OBIECTUL UNOR INTERDICŢII.

Afişarea sau publicarea imaginii pe care ai înscris-o în concurs pe site-ul Magic Circle Entertainment sau pe siteul oricăreia din entităţile afiliate nu indică faptul că vei fi selectat ca unul dintre câştigători.

Toate informaţiile ce detaliază modul de înscriere în concurs se regăsesc în prezentul document cu Termeni şi Condiţii.

Magic Circle Entertainment îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile în orice moment, fără aviz prealabil.
Prin înscrierea de imagini în concurs se consideră că ai examinat, citit şi acceptat Regulie, Termenii şi Condiţiile concursului.

0 comentarii: