Expirat: Les Elephants Bizarres - 22 august

ALTERNATIVA @ Expirat Vama Veche
Pe 22 august cu LES ELEPHANTS BIZARRES în concert
 
Alternativa continuă să tropăie în Vamă pe terasa Expirat, pentru a patra oară în acest sezon.
 
Pentru această ediţie am convins turma numită LES ELEPHANTS BIZARRES să migreze în direcţia Vama Veche şi să-şi etaleze influenţele alternative şi prezenţa scenică mereu fascinantă, direct cu plaja în faţă, în aer liber, live în concert.
 
Joi pe 22 august, cam după 10 seara.

După Elefanţi, continuăm până dimineaţă cu playlist-uri în ton cu sunetele şi atmosfera de pe scenă.

 
Intrarea la concert este liberă.
_____
Les Elephants Bizarres s-au adunat în mijlocul oazei muzicale locale cândva în 2007, într-o formula de patru care, în timp, a devenit de cinci. După câteva mici actualizări, componenţa în care elefanţii urcă pe scenă în mod regulat a devenit: Claudiu – tobe, Hasan – bas, Cătălin (Proka) – chitară, Nae – sintetizator şi Ştefan – voce. Sunetul personal al trupei s-a conturat în jurul pop-ului „deştept” cu influenţe alternative-rock.
 
Din 2010, odată cu lansarea primului album „Hello!” şi a primului clip la piesa „Hello! Says the Devil”, Les Elephants Bizarres au luat loc pe scena internaţională, o realizare răsplătită cu 2 participări la EXIT Festival în Serbia şi la primul fest Indie-Rock din Republica Moldova: Indie Dă-i.
 
Povestea bizară a trupei i-a dus în continuare către un turneu de promovare a albumului extrem de bine primit; mai multe single-uri lansate: „The Boys” – împreună cu clipul nr. 2, „Smile” – însoţită de un nou clip, „Wish (You Were Here)” – piesă selecţionată pe coloana sonoră a fimului interactiv „Kiddo”, sau  „Nu Mă Opri” – împreună cu al patrulea videoclip al trupei; prezenţe pe scenele Spirit Of Burgas (Bulgaria), Peninsula – alături de Kasabian, B’ESTFEST 2008 – alături de Moby şi Motorhead, B’ESFEST 2012, în deschiderea Roxette la Cluj Arena, sau în cadrul Ursus Evolution Tour; săptămâni întregi în top-urile radiourilor de profil din România (Guerrilla, City FM sau Europa FM) şi mulţi-mulţi fani declaraţi, gata să ridice trompele la fiecare concert.
 
2013 este anul în care trupa îşi completează sunetul live şi extinde cu 2 instrumentişti formula în care vor aparea, ocazional, pe scene: Jean-Victor Piloiu (chitara) şi Ati de Chile (percuţii), dar şi anul în care elefanţii croiesc un nou proiect: Les Elephants Bizarres Acoustic Party. În toamnă se pregăteşte lansarea celui de-al doilea album: „Zoologic”.
Les Elephants Bizarres sunt live la Alternativa pe 22 august iar în restul timpului îi gasiţi pe:
www.leselephantsbizarres.com
www.facebook.com/leselephantsbizarres
www.youtube.com/user/LesElephantsBizarres

Urmareşte progresul Alternativei pe www.facebook.com/alternativalaexpirat

www.expirat.org | www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: