Cirque du Soleil: Alegria - inca o reprezentatie

La cererea publicului, turneul Alegría al Cirque du Soleil va fi suplimentat cu încă o reprezentație. Noul show va avea loc sâmbătă, pe 7 septembrie, începând de la ora 16.00. La spectacolele aflate deja în vânzare (5, 6, 7 și 8 septembrie) mai sunt disponibile puține locuri.
 
După 20 de ani de turnee în peste 40 de țări, timp în care au fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, Alegría trage cortina în decembrie 2013. Românii au  acum ultima șansă de a vedea acest spectacol superb, care a vrăjit inimile fanilior din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante și muzica fascinantă.
 
Biletele pentru toate spectacolele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Prețurile biletelor pentru adulți variază de la 110 la 500 lei. Copii beneficiază de reduceri, iat biletele se pot achiziționa și în rate. Detalii pe www.eventim.ro.
 
Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională ce include 55 de artiști şi muzicieni din 15 ţări, și este un show spectaculos de acrobație. Durează aproape 2 ore jumătate și include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate vîrstele. Fanii vor avea ocazia să urmărească cu respirația tăiată acrobații dramatice, în care sunt puse la încercare talentul și echilibrul unor artiști de renume mondial, precum numărul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.
 
În ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc, artiști jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce Power-Track oferă spectactorilor o demonstraţie  genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.
 
”O experiență de neratat, o adevărată bijuterie în coroana Circului” - Metro
 
”O plăcere pentru toate simțurile, pe care e nevoie s-o vezi ca s-o crezi” - Express & Star
 
Sponsori si parteneri
Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.
 
Despre Cirque du Soleil:
Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite.
 
Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.
 
Despre Orange
 
Orange este lider de piaţă în România cu 10,200 milioane de clienţi şi venituri de 449 milioane de euro la 30 iunie 2013. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 231.5 milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.
Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.
 
LOCAŢIE:  
Romexpo, Pavilionul Central, București
 
Program (5-8 septembrie 2013)
Joi, 5 septembrie, orele 20:00
Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
Sâmbăta, 7 septembrie, orele 16:00 şi 20:00
Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00
 
BILETE:
Adulti
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)
 
Copii (până la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)
 
*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

0 comentarii: