Single nou lansat de Sting inaintea concertului de la Bucuresti

"Practical Arrangement", este cel mai nou single semnat Sting si, in acelasi timp, cel ce anunta albumul "The Last Ship" ce urmeaza a fi lansat e 23 Septembrie.
"The Last Ship" isi are inspiratia in piesa cu acelasi nume, pe care Sting urmeaza sa o lanseze, ce exploreaza temele reintoarcerii acasa si a descoperirii sinelui.
Mai jos puteti asculta single-ul ce poate fi achizionat de pe iTunes.

Reamintim faptul ca Sting va concerta pe 31 iulie la Bucuresti.
Urmare a succesluui înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este incantata sa anunte ca turneul Back to Bass va continua in acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci muzicieni.
Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de Romexpo si organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Biletele se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna/Pe scaune – 479,25 lei, Golden Circle (promo) – 272,64 lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.
 

0 comentarii: