Moonlight Breakfast @ Alternativa Expirat Vama Veche - 25 iulie

ALTERNATIVA @ Expirat Vama Veche
Pe 25 iulie cu MOONLIGHT BREAKFAST in concert

Alternativa te scoate din oras pentru un mic dejun retroelectro, servit cu pofta sub clar de luna, in aer liber, pe terasa Expirat Vama Veche.

Deja intuiti despre ce e vorba, nu?

Alternativa se pregateste iar de picnic muzical nocturn in Vama, joi pe 25 iulie. Iar cum energia se evapora mai lent pe nisip, sintetizatoarele suna mai bine cu marea la doi pasi, iar mijlocul verii aduce mereu ritmuri dintre cele proaspete in peisaj, am gasit live act-ul cel mai complet, ideal pentru al doilea concert din sezon: Moonlight Breakfast.

Evident, totul se intampla dupa ora 22:00 pe terasa Expirat din Vama Veche, iar dupa concert, seara merge inainte cu playlist-uri cu personalitate alternativa, in ton cu ce se intampla pe scena.
_____
Moonlight Breakfast au rasarit printre trupele locale independente acum doi ani, din pofta celor patru multi-instrumentisti: Bazooka – productie, tobe, clarinet; Christie – voce, sampler; Adita – clape, chitara, sampler si Printzu – bass, chitara electrica; cu un sound personal distinct, definit ca fiind un blend hranitor de soul, jazz, dance, electro sau swing.

De la prima aparitie pe scena, in deschiderea concertului Jamiroquai din iulie 2011, au mers pe o panta permanent ascendenta, cu opriri pe line-up-urile Summer Well si Spirit Of Burgas, un upgrade la nivel conceptual al live act-ului, cantari in cadrul TIFF 2012 si UEFA Europa League Finals Gala un turneu national sustinut de Red Bull si prezente bifate la GuerriLIVE Acoustic Session.

De la primul single lansat in eter in primavara 2011, pana astazi, Moonlight Breakfast au atins primul loc in topurile alternative relevante din Romania, cu fiecare piesa cu care au patruns in FM: „Still”, „Shout”, „Hello", „Play" si „No More". Dintre acestea, ultimele doua alaturi de track-ul „Silent Disco” s-au auzit si inca se aud si pe Superfly FM Viena, radio in studiourile caruia trupa a sustinut si un live acoustic in vederea promovarii albumului „Shout” – singurul material discografic lansat de trupa, pana in acest moment.

Din spatiul mioritic pana in Viena si pe retur, Moonlight Breakfast se dezvolta peste statutul de „cel mai bun act muzical pentru export” conceput in Romania pana acum. Produsele creative se asculta in Expirat Vama Veche, la Alternativa, pe 25 iulie.

Moonlight Breakfast se urmaresc aici: www.facebook.com/moonlightbreakfast
Iar albumul „Shout” se achizitioneaza de aici: https://itunes.apple.com/ro/album/shout/id637264964

Ora: 22:00
Intrarea la concert este libera!
Urmareste progresul Alternativei pe www.facebook.com/alternativalaexpirat
www.expirat.org | www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: