Corturi "la cheie" la Rockstadt Extreme Fest

Cei care vor să fie prezenţi zi şi noapte la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o zonă de camping generoasă, dotată cu toate utilităţile necesare pentru o şedere plăcută. Accesul în camping va fi permis în baza unui voucher de campare, care se obţine gratuit, prin completarea formularului disponibil aici. În camping va exista un punct pentru asistenţă tehnică, la care se vor găsi şi uneltele necesare montării corturilor.
 
Iar pentru cei care nu deţin un cort personal, organizatorii oferă, în parterneriat cu Military Trend, opţiunea închirierii unuia, chiar la faţa loculului. În schimbul sumei de 15 lei/zi (45 lei pentru toată durata festivalului) cei care doresc să campeze vor primi în custodie un cort gata montat (pentru două persoane).
 
Accesul în camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, maşini de gătit cu benzină sau generatoare pe bază de petrol, droguri, narghilele este interzis.
 
Este interzis accesul cu alcool, alte băuturi şi alimente în zona de camping. Doar o singură dată, la validarea biletului, va fi permis accesul cu o sticlă de apă de 2 litri/persoană.  
 
În camping nu vor exista cutii pentru depozitarea obiectelor de valoare. 
 
Regulamentul complet îl găsiţi pe www.rockstadtextremefest.ro, secţiunea “accomodation” şi pe pagina de Facebook a festivalului.
 
Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 29 – 31 august la Râşnov, iar perimetrul festivalului va fi situat lângă baza olimpică de sărituri şi biatlon (Str Ion Luca Caragiale).
 
Line-up-ul Rockstadt Extreme Fest este următorul:
 
Joi 29 august:
TROOPER (România)
GOTHIC  (România)
ABIGAIL (România)
ROADKILLSODA (România)
DAYS OF CONFUSION (România)
GOODBYE TO GRAVITY (România)
NEGATIVE CORE PROJECT (România)
 
Vineri 30 august:
GOJIRA (Franţa)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (România)
CODE RED (România)
FALSE REALITY (România)
 
Sâmbătă 31 august
PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (România)
SPIRITUAL RAVISHMENT (România)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (România)
 
Spaţiul de campare va fi disponibil pentru toţi deţinătorii de bilet. Accesul în camping este permis în baza unui voucher de campare, care se obţine gratuit, prin completarea formularului disponibil aici
 
Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete şi abonamente, după cum urmează:

Până pe 17 august
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 şi la locaţie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

 
Copii cu vârsta sub 6 ani nu plătesc bilet de intrare. Peste această vârstă preţul biletului se plăteşte integral.
 
Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://www.rockstadtextremefest.ro/ şi urmăriţi pagina de Facebook a evenimentului.

0 comentarii: