Concerte aniversare - 10 ani Electric Brother

Electric Brother pregătește două concerte acustice cu piese compuse în ultimii 10 ani ce vor fi prezentate în compania prietenilor vechi. E pentru prima dată când artistul cântă într-o astfel de formulă și, de aceea, a pregătit o interpretare inedită. La evenimentul menit să marcheze 10 ani de la apariția primului album solo, vor lua parte nume cunoscute din peisajul electronic și de jazz românesc.

Primul concert are loc pe 23 iulie, de la orele 20.30, la Terasa Bistrot Voilà (Str. Budișteanu nr. 18). Alături de Electric Brother vor cânta: Tavi Scurtu, unul din cei mai buni bateriști români ai momentului, nelipsit din proiectele lui EB, basistul Bujor Stoicovici, cunoscut prin formațiile sale Butterflies in My Stomach, TiPtil, Baba Novac, Ana Cristina Leonte și Elena Moroșanu, două din vocile superbe ale grupului Jazzapella și Alexandru Anastasiu, marele vibrafonist român. Norzeatic și Junkyard (R.O.A.) sunt, de asemenea, invitați speciali, colaboratori și prieteni vechi ai lui Electric Brother.
Biletele costă 20 lei și pot fi găsite pe eventim.ro și la Terasa Bistrot Voilà.

A doua întâlnire cu publicul va avea loc pentru 25 iulie, orele 19.00, la VerdeStop (Str. Barbu Văcărescu nr. 162-164) și va avea un program diferit. Petrecerea în aer liber va începe cu un dj set marca DJ Vasile. De această dată, prezența lui Alexandru Anastasiu va fi înlocuită de cea a pianistului Dan Tibacu de la Party Poopers. Seara se va încheia cu Gemini Bros care vor mixa într-una din rarele apariții în București.
Prețul biletelor este de 25 lei și pot fi cumpărate de la eventim.ro și VerdeStop.
Sponsorii celor două evenimente sunt: SONY, Grolsch, Corcova Roy & Dâmboviceanu, Tentevent, Terasa Bistrot Voilà și VerdeStop.
Partenerii media sunt Șapte Seri, Eventim și Radio Guerrilla.

Pe Pământ, ultimul album Electric Brother, a fost lansat în 2011. “Vorbim aici de un road album desprins parcă dintr-o coloană de film de-al lui Wim Wenders, care curge frumos şi îţi dă timp de gîndire, îţi leagă toate gîndurile într-un spaţiu în care rătăceşti cu ochiul minţii şi te întrebi dacă vezi ce a văzut şi el.” (Bogdan Răileanu, Dilema Veche). Pe Pamânt poate fi cumpărat de la Librăria Cărturești sau de pe iTunes.
Pentru detalii suplimentare accesați: facebook.com/electricbrother

0 comentarii: