COMA Light la Guerrilive



Pe 15 iulie, este randul trupei Coma sa cante si sa povesteasca la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla), incepand cu ora 6 seara.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, Coma s-a infiintat la inceputul anilor 2000, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

Coma a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Trupa ii reuneste, in 2013, pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Calin Marcu (chitara).

Discografie: 2001 – Somn/2006 – Nerostitele (Pe una dintre piesele acestui material (“Mai presus de cuvinte"), invitat special a fost basistul trupei Faith No More - Bill Gould, devenind astfel prima colaborare dintre un artist din Romania si un nume mare al scenei rock alternative americane)/2007 - At the movies DVD/ 2008 - Coma light.

Mai multe aflati luni, 15 iulie, la Radio Guerrilla, la Guerrilive Acoustic Session.

FB COMA: www.fb.com/comaband

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban www.fb.com/guerrilive, emisiune ce are loc in fiece luni seara in stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, si este transmisa, incepand cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, si VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului www.fb.com/radio.guerrilla
Emisiunea poate fi ascultata in reluare, in fiecare duminica, de la aceeasi ora.
Accesul la concerte se face doar pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii #guerrilive  si de pe pagina Experimentalist.
Pana acum, pe la Guerrilive-ul #radioguerrilla din Energiea au mai trecut Vita de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizzarres, OCS, Butterflies in my stomach & Nightlosers

0 comentarii: