Chaostar si Eye of Solitude te invita la Ghost Gathering



Au mai ramas doar doua zile pana la startul celei de-a doua editii Ghost Gathering Fest din Bucuresti, Gradina Japoneza. Cu aceasta ocazie, doua dintre cele mai asteptate trupe ale line-upului au transmis cate un mesaj publicului roman. Aceasta pot fi vizionate mai jos:
Chaostar


Eye of Solitude

 
Programul festivalului poate fi citit mai jos:
Vineri, 12 iulie
15:30 – acces public
N.O.R.
Universe 217 acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte
Sâmbătă, 13 iulie
 
14:30 – acces public
“Tabloul” – teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Universe 217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

Pentru informaţii legate de locaţia festivalului, Gradină Japoneză din parcul Herăstrău, puteţi accesa link-ul de mai jos, care conţine o hartă interactivă a zonei.
http://ghostgathering.ro/directions
 
Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.
 
După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.
 
Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.
 
Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului “Artă contra drog” şi Cavalleria Events.
Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

0 comentarii: