Puertos Lejanos - ultimul recital din seria Viva la Guitarra

Miercuri, 26 iunie 2013, ora 19.00, Institutul Cervantes din București găzduiește ultimul recital din seria VIVA LA GUITARRA 2013. Protagoniștii serii sunt Olivia Iancu și Claudiu Lobonț (duo de chitare), care vor oferi un program de muzică contemporană adusă din porturile mai îndepărtate ale spațiului latinoamerican, cu lucrări semnate de Leo Brouwer și Ástor Piazzolla.

Recitalul are loc în sala Auditorium a Institutului Cervantes din Bucureşti (Bd. Regina Elisabeta 38) şi începe la ora 19.00. INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile. Rezervarea prin email, la adresa cult3buc@cervantes.es, este recomandată!


Recitalul face parte din stagiunea extraordinară VIVA LA GUITARRA care şi-a propus, timp de 6 luni, să ofere publicului câteva prilejuri de întâlnire cu acest instrument atât de îndrăgit şi sută la sută spaniol, făcut, aşa cum scria Nicolás María López într-un eseu publicat în 1901, după chipul şi asemănarea sufletului popular. Stagiunea VIVA LA GUITARRA a avut loc în perioada ianuarie - iunie 2013, fiind organizată de Asociaţia Culturală Kitarodia în parteneriat cu Institutul Cervantes, cu sprijinul fabricii de instrumente HORA SA din Reghin.

0 comentarii: