Poiana Urbana in Piata Universitatii

Vara aceasta, Piaţa Universităţii se va transforma în sediul central al distracţiei din Bucureşti. Poiana Urbană, ediţia a II-a, va deveni principalul pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, care se vor putea bucura împreună de un oraş care respiră distracţie şi care, pentru al doilea an consecutiv, aduce vacanţa mai aproape de casă.
Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucureştiului într-un spaţiu de vacanţă.Fiecare sfârşit de săptămână din această vară va fi marcat de evenimente speciale şi de concerte susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti români, ce se vor desfăşura de joi până duminică, între orele 21.00 şi 23.00.
Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să  încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Timp de trei luni, bucureştenii îşi vor putea da întâlnire la umbra teraselor amenajate în Piaţa Universităţii, într-un decor de vacanţă.
Programul celei de-a doua ediţii Poiana Urbană va fi anunţat în curând pe site-ul www.poianaurbana.ro. Accesul la toate evenimentele este liber, iar publicul aşteptat este de peste 50.000 de persoane.
Ediţia 2012 a avut loc în Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi şi a inclus: 105 concerte, 30 de piese de teatru, 180 de ore de animaţie stradală şi peste 20 de filme. Printre evenimentele de anul trecut: concerte KUMM, Les Elephants Bizarres, Moonlight Breakfast, Toulouse Lautrec, The MOOoD,  Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, O.C.S.  Poetrip, TiPtiL, Blue Nipple Boy, Butterflies in my Stomach, Byron, Luiza Zan, dar şi Noaptea Albă a Filmului Românesc sau Bucharest Reggae Weekend.
Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute.

0 comentarii: