Ottawan pe 8 noiembrie la Cinema Patria

OTTAWAN, numele reper al curentului disco, care a starnit febra dance in Franta, si a dus apoi fiorul in lumea intreaga, ajunge in premiera in Romania in aceasta toamna.  Formatia pregateste pentru un show exploziv, pe care il va sustine pe 8 noiembrie la Cinema Patria. 
 
Intalnirea cu grupul care a facut legea pe ringurile de dans in perioada “70 – “80 va insemna o ploaie de hituri. OTTAWAN aduce in premiera la Cinema Patria, toate slagarele pe care ai dansat, pe care le-ai fredonat, si care ti-au incantat adolescenta, intr-un spectacol electrizant, in care vei redescoperi magia inconfundabila a epocii disco-dance. Din programul serii, care se va desfasura sub emblema „Discoteca ’’70” nu vor lipsi refrene nemuritoare precum „“Hands Up”, “D.I.S.C.O” si “You’re Ok”.
 
OTTAWAN este prima formatie disco de origine franceza, iar identitatea sa este sinonima cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Intemeiata la inceputul anilor “80, trupa a patruns repede in topurile europene, cu piesa de debut, “D.I.S.C.O”.  In 1981 a fost randul hitului “Hands Up” sa puna stapanire pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns pana in Noua Zeelanda, unde a ramas pe locul 1 timp de 8 saptamani. Si piesa “You’re ok” (T’es ok) a facut istorie, in Franta ea situandu-se si in prezent in topul celor mai bine vandute melodii ale tuturor timpurilor.
 
Pentru concertul  OTTAWAN se pun in vanzare, incepand de maine, 4 categorii de bilete:
 
VIP – 250 lei ( intalnire si poza cu artistul, CD  & afis cu autograf)
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei
 
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro

0 comentarii: