Amanare eveniment Red Bull Ordinul Smaranda - 9 iunie

Datorita conditiilor meteo nefavorabile am fost nevoiti sa amanam evenimentul Red Bull Ordinul Smaranda, programat pentru sambata, 08 iunie, ora 10.00 in parcul Izvor pentru duminica, 09 iunie, tot ora 10.00 si tot in Parcul Izvor.
Asadar, va asteptam duminica, 09 iunie, ora 10.00, Parcul Izvor, sa vedeti singurul concurs de parasutism in oras, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani.

Pe langa acestea, spectatorii vor mai avea ocazia sa vada in actiune formatia de parasutism suprapuneri (Echipa Nationala de Lucru Relativ pe Cupola) si sa-l urmareasca in evolutie pe campionul mondial la parasutism – aterizare la punct fix – Alexandru Nicolau. Intrarea este libera.

Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de parasutism – aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala, Smaranda Braescu. Pentru a sarbatori una dintre cele mai proeminente figuri ale aeronauticii mondiale, cele mai bune parasutiste se vor confrunta in cadrul celei de a patra editii a competitiei de aterizare la punct fix, insa acesta este si singurul eveniment aviatic care va avea loc chiar in centrul orasului.

Aceasta disciplina a parasutismului, de aterizare la punct fix, presupune lansarea parasutistelor de la o inaltime de aproximativ 2000 metri, aterizarea trebuind sa fie facura pe un cerc cu diametrul de 2 cm. Asadar, veti avea ocazia sa vedeti cum este sa sari de la o inaltime atat de mare si sa aterizezi pe… o moneda de 10 bani.

Cele 9 concurente care s-au calificat in finala Red Bull Ordinul Smaranda de duminica, 09 iunie, sunt:

1. Steliana Popa (Romania)
2. Simona Stan (Romania)
3. Gabriela Balascau (Romania)
4. Andreea Padurean (Romania)
5. Ana-Maria Serban (Romania)
6. Diana Maris (Romania)
7. Marina Kucher (Austria)
8. Magdalena Schwertl (Austria)
9. Ani Stamenova (Bulgaria)

0 comentarii: