Single-ul de debut SoNaked, in playlist-ul Radio Guerrilla



Pe lună, single-ul de debut al trupei bucureștene de rock alternativ SoNaked se află, de miercuri, 15 mai, în playlist-ul Radio Guerrilla.
 
Înfiinţată în mai 2011 de Alexandru Ispas (voce, chitară) şi Silviu Ciubotaru (tobe), SoNaked este o formaţie de rock alternativ din Bucureşti şi nu titlul unei reviste glossy pentru adulţi, cum poate aţi crede la prima vedere. Treptat, componenţa trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poaşcă la chitară şi a Ginei Teslaru la bas.
 
După ce le-a devenit evident că formula e potrivită, eforturile lor au luat o formă clară: playlist propriu, un mesaj de transmis şi concerte. Şi, pentru că mesajul îşi atinge cel mai bine scopul în limba nativă, undeva prin iarnă au decis să-şi rescrie toate versurile pieselor din engleză în română.
 
„Mi-am dat seama, la un moment dat, iarna trecută, că de fapt e complicat să cânți în engleză, să gândești versurile așa. Mă simt mult mai bine cântând în română, totul e mult mai natural”, a declarat la Radio Guerrilla solistul SoNaked, Alex Ispas.
 
Stilul SoNaked poate fi caracterizat cel mai bine ca rock alternativ clasic, cu ritmuri punctate de tobe şi bas, o chitară ritmică în opoziţie cu una solo şi o voce brutală pe alocuri, răguşită.
 
Prima cântare a avut loc cu ocazia unei petreceri memorabile la fabrica Pionierul, ce a lăsat urme pană şi în mass-media cool de la noi... Însă debutul oficial a fost în decembrie 2012, când SoNaked şi The Nuggers au împărţit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste, produs de StudioSet.
 
Pentru 2013, SoNaked îşi propun să concerteze suficient încât albumul lor de debut să fie aşteptat de cât mai mulţi ascultători, radioascultători sau nebuni de legat.
 
Website: http://www.SoNaked.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/SoNakid
Soundcloud: http://soundcloud.com/SoNaked
YouTube: http://www.youtube.com/user/SoNakedOnVideo

0 comentarii: