Robin and The Backstabbers - Operatiunea Discheta

Robin and the Backstabbers pun in libertate 2 dischete cu informatii pretioase. Cei care ajung in posesia lor au posibilitatea de a descrifa codul secret si de a intra in posesia unor pass-uri speciale ce le ofera accesul in backstage la Marele Zgomot – evenimentul din Teatrul de Vara, Herastrau de pe 30 mai - si sansa de a petrece cu trupa intr-un loc top secret.

Cele 2 dischete au fost trimise la Fonogram Studios (strada Putul lui Zamfir, nr. 36, Bucuresti) si la Baraka (Herastrau, Bucuresti).


Robin and the Backstabbers este o formație de pop melodramatic din București, înființată în 2010. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneșan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) și Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Trupa a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează a cuprinde Arhanghel’sk și Vladivostok. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câștigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK și ARTISTUL ANULUI 2012.

0 comentarii: