Promotie bilete Rockstadt Extreme Fest

Week-endul vine cu vesti bune pentru cei care inca nu si-au cumparat bilet la Rockstadt Extreme Fest – singurul festival de metal extrem din Romania. De vineri ora 00.00 pana duminica ora 24.00 biletele si abonamentele vor putea fi achizitionate la pretul la care au fost puse in vanzare imediat dupa anuntarea festivalului, respectiv 40 lei/zi si 60 lei/full pass.
 
Organizatorii explica: „am anuntat  trupele care vor fi cap de afis pentru  prima editie a festivalului si initiem aceasta promotie pentru a oferi sansa de a beneficia de conditiile primului interval de presale si celor care au asteptat definitivarea line-up-ului
 
Toti cei care achizitioneaza bilete sau abonamente in timpul promotiei „Back To Presale” vor beneficia si de transport gratuit de la Brasov la Rasnov. In acest sens, cumparatorii sunt rugati sa trimita seria biletelor sau abonamentelor, intru-un email cu subiectul „Promotie Rockstadt Back To Presale” pe adresa: office@kompasevents.ro.
  
Numele deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt: NAPALM DEATH (Anglia), PRIMORDIAL (Irlanda), SEPTICFLESH (Grecia),  DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro), CODE RED (Ro), KROW (Brazilia) , SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).

Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.

Rasnov este o statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov, orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).
 
Biletele din cadrul promotiei Rockstadt Extreme Fest - Back To Presale sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazineleFlanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria.

 
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro si www.eventim.ro

0 comentarii: