Local Records: Release Fierbinteanu - Silence as Beauty

Local Records lanseaza astazi, 14 mai 2013, release-ul cu numarul 16 semnat de Fierbinteanu denumit "Silence As Beauty".

”Silence As Beauty” este un disc radical pentru ritualuri personale extreme, realizat de Fierbinţeanu în mai 2013. Este, în principal, un jurnal de zgomot înregistrat în ultimii 13 ani, dar conţine şi câteva cântece. Multe secvenţe audio au fost imprimate pe magnetofoane şi casetofoane neprofesionale. La partea muzicală au contribuit, printre alţii, Dan Michiu Dinescu (Abator Industries) şi Plurabelle.
Acest disc va fi reprodus live, integral sau parţial, în concerte Fierbinţeanu care vor fi anunţate, în scurt timp, pewww.fierbinteanu.com.

Fierbințeanu este un duo digital-pop, electronica, psychedelic, noise, ambient și sound collage, care activează în București, format din Gabriela Fierbinţeanu (voce) şi Cristian Fierbinţeanu (computer, bass, voce). Ei îmbină, în concert, interpretări live cu editare în timp real de sunet preînregistrat. Fierbințeanu cântă, în concerte și pe înregistrări, cu Plurabelle (proiect de muzică electronică inițiat în 2011 de Alex Bălă - clape, computer). Trupa este câştigătoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat în 2012 de Centrul Ceh din București. Au lansat un CD maxi-single intitulat Love Goes Round In Circles (http://fierbinteanu.bandcamp.com/album/love-goes-round-in-circles), precum si un dublu disc - "The Beauty Of Music" (http://fierbinteanu.bandcamp.com/album/the-beauty-of-music)
 care include materiale realizate in anii precedenți și colaborări cu Claudiu Ilariean (muzician independent).
Master by Alien Pimp


Se asculta si se downloadeaza gratuit de la acest link: http://localrec.ro/lcl16.html
Extras: https://soundcloud.com/localrecords/fierbinteanu-all-i-want-is-you?in=localrecords/sets/lcl16-fierbinteanu-silence-as

LOCAL Records este o platforma de promovare a producatorilor de muzica noua din Romania. http://www.localrec.ro
Provoked by GrolschReleased by: localrec.ro
Release/catalogue number: [LCL16]
Release date: 5/14/2013

0 comentarii: