Joe Satriani - rock instrumental de zile mari la Sala Palatului

Joe Satriani a susținut aseară un concert de zile mari la Sala Palatului! Aflat pentru prima oară în România, rockstarul și-a pus serios la lucru cele patru celebre chitări Ibanez create special pentru el. O sală arhiplină a aplaudat îndelung piese pe care românii le aveau gravate în suflet și le așteptau live de ani întregi, de la ” Always With Me, Always With You” la ”Summer Song”. Concertul a fost organizat de Events.
 
Nicu Patoi, unul dintre cei mai buni chitariști ai României la momentul actual, și-al său PLATONIC BAND, au deschis concertul, cu piese de pe ultimul lor album “Sweet Little 6String”. ”Am fost încântat de reacția publicului, mai ales la piesa ”Legacy”. Un public bun, și numeros”  spune Nicu Patoi.
 
Aproape 2 ore de rock instrumental și aplauze generoase din partea românilor, care au primit cu multă căldură cel de-al 14lea album din cariera lui Joe Satriani, proaspăt lansatul „”Unstoppable Momentum”. Disc despre care Satch spune că ”are o abordare oarecum experimentală, cu influențe din toate colțurile lumii – de la muzică clasică la muzică tradițională indiană, și încorporează chiar puțină… comedie. E pur și simplu distractiv de ascultat. Am vrut ca fiecare moment să fie foarte melodios. Am căutat cea mai puternică melodie posibilă, și cel mai puternic riff” adaugă el. La final de spectacol, fanii de toate vârstele (cea mai tânără spectatoare - 2 ani și patru luni) au luat cu asalt standul cu tricouri și cu CD-uri originale Joe Satriani.
 
Setlist complet: Cool#9 / Devil’s Slide / Flying in a Blue Dream / Unstoppable Momentum / Weight of the world / Ice 9 / Crush of Love / I'll Put A Stone On Your Cairn / Door Into Summer / Lies & Truth / Satch Boogie / Shine On American Dreamer / Three Sheets To The Wind / Jumpin’ In / Jumpin’ Out / A Celebration / Always With Me, Always With You / Surfing With The Alien / Crowd Chant / Summer Song / Rubina.
 
Concertul Joe Satriani a fost un eveniment recomandat de ROCK FM şi suţinut de Prima TV.

0 comentarii: