Viziteaza atelierul artistului la Aiurart!

Vă invităm să pășiți în universul artiștilor!  Începând de vineri, 12.04.2013, în fiecare zi între 15:00 și 19:00, din curtea aiurart puteți intra direct în atelierul de lucru al artiștilor expuși. Am încercat să reproducem cât mai în detaliu spațiul creativ în care prind viață culori, idei și lucrări. Primul atelier reconstruit la aiurart este cel al lui Mihai Zgondoiu și așteaptă vizitatori până pe 20 aprilie.

De asemenea, sâmbătă, 20 aprilie, între orele 15:00 și 19.00, vă așteptăm la finisajul expoziției lui Mihai Zgondoiu - The Artist’s Golden Hand.
" În filmul Copilul din Macon, Peter Greenaway suprinde o societate bolnavă, sterilă pregătită să divinizeze copilul frumos, mort și sanctificat, de la despuierea lui sălbatică de podoabe și haine până la dezmembrarea sa în pasiunea irațională pentru o părticică sfântă. Dincolo de reacția indivizilor coruptibili față de multiplele fațete manipulatoare ale fragmentului corpului uman, de isteria socială, Mihai Zgondoiu urmărește, înainte de toate, o raportare la sine prin amuzament și detașare ironică. The Artist’s Golden Hand nu este doar o scanare a unei fațete a realității contemporane, ci și un demers sănătos de autoironie într-o lume în care echilibrul valoric puternic influențat de factori politici, economici, psihologici… este greu de păstrat." 
Olivia Nițiș, curator

0 comentarii: