Vedete pe covorul rosu la NexT IFF 2013



Peste 700 de oameni au fost prezenți aseară la Cinema Patria din centrul Capitalei pentru a participa la Oscars Night din cadrul Festivalului Internațional de Film NexT (10-14 aprilie 2013).
Printre personalitățile care au putut fi zărite la proiecția scurtmetrajelor nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film și a câștigătorului premiului Oscar pentru scurtmetraj de ficțiune s-au numărat solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, actrițele Ioana Blaj, Ana Ularu, Clara Vodă,  Dorotheea Petre, vedetele Antena 1, Andrei Aradits (“Te cunosc de undeva), Răzvan Simion (Neatza cu Răzvan și Dani) și vedeta Pro TV, Dana Rogoz.
Într-o atmosferă prietenoasă în ton cu Festivalul Internațional de Film NexT vedete din lumea filmului dar și din showbiz au pășit pe covorul roșu de la Cinema Patria.
Programul Oscars Night a fost oferit de ShortsTV.
Festivalul Internațional de Film NexT se va incheia sâmbătă seara la Cinema Studio cu gala de decernare a premiilor ediției a VII-a. Evenimentul va avea loc de la ora 19:30 și se va desfășura în prezența juriului, a invitaților internaționali dar și a participanților în competiția NexT 2013.
Festivalul Intenaţional de Film NexT  este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.
Festivalul Internaţional de Film NexT se desfăşoară şi în 2013 sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Activităţile Societăţii Culturale NexT se încadrează în “Viziunea pe 30 de ani pentru România” a Casei Regale.
Cu sprijinul: Centrului Naţional al Cinematografiei şi Uniunii Cineaştilor din România.
Sponsori: JTI, HBO, Catena
Parteneri: Romtelecom, ArCuB, Cărtureşti, Stage Expert, Abis, Cinelabs Romania, Noumax, F64, UNATC, UPS, Mobila Dalin, Illy, La Fantana, Romanian Film Supporter, Mediatrust, Goethe Institut, Ambada Spaniei, Institutul Cervantes, Ambasada Suediei, Ambasada Portugaliei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Institutul Balassi
Parteneri media: Cocor Media Channel, ShortsTV,  Utv, Radio Guerilla, Decât o revistă, TATAIA, Revista de Povestiri, Money Magazine, BeWhere!, Șapte Seri, Ring, GQ, Playboy, Feeder.ro, money.ro, orasulm.eu, metropotam.ro, urban.ro, hotcity.ro, Trilulilu.ro, Liternet.ro, SUB25.ro, Filmreporter.ro, Peteava.ro, Cinemagia.ro, Modernism.ro, Hypestreet.ro, CooperativaUrbana.ro
NexT Kids este un program susţinut de Itsy Bitsy şi promovat de urbankid.ro şi prokid.ro.

0 comentarii: