Review B-EST IFF 2013: Love Building

Vazut in cadrul Bucharest International Film Festival - B-EST IFF editia 2013, Love Building se anunta a fii cea mai buna productie romaneasca a toamnei.
De multa vreme cinematografia Romaneasca avea nevoie de o comedie iar debutul regizoral al Iuliei Rugina este mai mult decat binevenit pentru ca exact asta ofera spectatorului.....sansa ca pentru 90 de minute sa se relaxeze, sa rada si, poate, sa contemple propria relatie.
Love Building prezinta povestea a 14 cupluri si 3 psihoterapeuti pe perioada a 6 zile, zile de tabara pentru "repararea" relatiilor. Tabara Love Building este menita sa repare, nu doar relatiile celor ce se inscriu dar si a vietilor celor 3 psihoterapeuti. Prezentate cu mult umor, atat de limbaj cat si de situatie, intamplarile descrise publicului vor aduce atat zambete cat si momente de gandire.
Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol fac un adevarat tur de forta oferind nu doar sansa cuplurilor de a se "repara", prin temele si exercitiile alese, dar si reusind sa se ajute si "repare" pe ei insisi prin prisma propriilor relatii esuate. Care este secretul si cum vor face asta ramane de vazut in cinematografe din 13 septembrie.
Bagheta regizorala a Iuliei Rugina creeaza minuni si face ca spectatorul sa ramana ancorat in actiunea filmului pe intreaga sa durata a pelicului.
"Love Building" este un film ce va aduce publicului prezent in sala buna dispozitie dar si posibilitatea de a-si reevalua propria relatie.
Din 13 septembrie merita sa faci o vizita la cinema pentru a viziona unul din cele mai reusite filme ale anului.

0 comentarii: