GensDuBien: Omul din spatele Garantat 100%

Miercuri, 24 aprilie 2013, de la ora 20:00, avem deosebita plăcere de a vă invita la un nou episod dedicat oamenilor de bine, avându-l de această dată în postura de invitat special pe unul dintre oamenii care au inspirat inițiativa noastră, a celor de la GensDuBien:
Cătălin Ştefănescu, moderatorul emisiunii Garantat 100%.
Ne-a dat garanții la fiecare ediție, iar, după 13 ani, noi, telespectatorii i-am „făcut” una dintre cele mai de succes emisiuni culturale.
„În fiecare emisiune vrem să facem o declarație publică: noi nu încercăm să fim altfel, dar încercăm să arătăm că se poate și altfel. Este posibil”, spune Cătălin cu aceeași voce caldă cu care ne-a obișnuit încă din 1999.
Cătălin Ştefănescu n-a obosit deloc sau, după cum o zice chiar el, „nu e cazul să ne prăfuim”.
Cum emisiunea sa se învârte în jurul invitaţilor, ei fiind cei care dictează mersul producţiei, așa va fi și miercuri seara, la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu, nr.5), unde, de data aceasta, întâlnirea va fi cu el, prezentatorul emisiunii.
Nu vor lipsi nici surprizele muzicale, va fi o seară pe cinste, garantăm. Garantăm 100%.
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numărul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

0 comentarii: