Doina Levintza va fi invitata de onoare la AUTOR 9



Designerul Doina Levintza va fi invitatul de onoare la cea de-a IX-a ediție AUTOR. Evenimentul va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică  (20-21 Aprilie 2013), la Sala Dalles din centrul Capitalei. În cadrul târgului, Doina Levintza va face un tur de forță și va viziona toate colecțiile designerilor prezenți la eveniment. Bijuteriile care se vor bucura de aprecierea celebrei creatoare de costume vor purta eticheta “Recomandat de Doina Levintza”.

Peste 70 de designeri vor participa la cel mai așteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană. Târgul AUTOR va fi deschis publicului între orele 11 și 20.
Doina Levintza s-a lansat în televiziune în calitate de creatoare de costume, iar în moda internaţională s-a făcut remarcată la un târg de la Paris, în anii '80. Nu se consideră o creatoare de modă ci o creatoare de costume. A realizat decoruri şi costume pentru numeroase piese de televiziune, spectacole muzicale TV, filme româneşti şi internaţionale, costume pentru teatre din Anglia, Franţa, Iugoslavia, Ungaria.

Începând cu această ediție a Târgului Autor, cele mai frumoase bijuterii vor provoca o reacție cu manifestare concretă – AAA - Autor Awesome Award”.  Jurizat la această ediție de către Doina Levintza, David Sandu și Dan Pierșinaru,  premiul constă într-un workshop la Școala de bijuterie contemporană Assamblage și un loc la cursul lui Mircea Savu,  "Fotografia comercială de produs", oferit de F64, precum și un spațiu de promovare pe site-ul Platformei Autor.
Târgul AUTOR este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 3 și 4 noiembrie și a înregistrat un număr record de peste 3000 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană
Sustinut de: Lenor
Cu sprijinul: Raffaello
Recomandat de: Europa Fm, Zile şi Nopţi
Parteneri Media: Radio 21, Smart Fm, Igloo, All Hollow,  Marie Claire, Beau Monde, FashionandBeauty.ro, Designist.ro,  Feeder.ro, Modernism.ro, 121.ro, bazavan.ro, Hotcity.ro, Le Boutique,  Hipmag.ro, Sub25, Tataia

0 comentarii: