Decapitated (Polonia) pe scena Rockstadt Extreme Fest

Trupa poloneza DECAPITATED este cea mai recenta confirmare pentru prima editie Rockstadt Extreme Fest. Formatia va concerta la Rasnov pe 30 august.
 
DECAPITED s-a format in 1996, in orasul Krosno din Polonia si este cotata ca fiind una din cele mai tehnice si mai apreciate trupe death metal din lume. Formatia a lansat 6 albume de studio, pe care publicatia specializata “Kerrang!” Le considera: “materiale clasice ce i-au transformat pe acesti polonezi intr-unul din cele mai respectate nume ale scenei de profil

Potrivit presei muzicale, stilul DECAPITATED e definit de: “o parte instrumentala de mare acuratete, dublata de latura compozitionala solida”, iar showurile ale trupei sunt caracterizate de: “forta, solouri inventive de chitara, memorabile riffuri disonante si abordare poliritmica.” 
 
La Rockstadt Extreme Fest DECAPITED ajunge in urmatoarea formula:Waclaw Vogg Kieltyka – chitara, Rafal Rasta Piotrowski – voce, Pawel Pasek – bas, Pawel Pawulon Jaroszewicz – tobe
 
Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro)

Trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritaţile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga, pe 31 august.

 
Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.
 
Rasnov este staţiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov, este un vechi orasel de inspiraţie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare:


Categoriile de preţuri sunt urmatoarele :
Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locaţie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

0 comentarii: