Concurs: OneDay pres. Eraas in Panic Club

Cu ocazia concertului ERAAS (SUA) din Panic Club (9 mai), OneDay si Urban Things te invita la concurs.
1 intrare single isi asteapta posesorul, ce va fi anuntat pe 7 mai, iar pentru a intra in posesia ei trebuie sa ne lasi un mesaj pe pagina de FB a Urban Things cu textul: ERAAS in Panic Club.

Eraas, una din cele mai promitatoare formatii ale scenei post-punk si art-rock new-yorkeze, va concerta, in premiera la Bucuresti, joi 9 mai, de la ora 21, la Panic! Club (Str. Academiei, 19). In deschidere, proiectul Michiu & Fierbinteanu (psihedelic/ experimental/ noise, Bucuresti). Un eveniment Provoked by Grolsch.


Primavara aceasta, cvartetul new-yorkez isi va prezenta albumul de debut si in Europa. Pe 9 mai, turneul Eraas se opreste la Bucuresti, in Panic! Club, inainte de un concert din seria All Tomorrow's Parties, la Londra.
 
Website: http://www.eraasgroup.com/
Facebook: http://www.facebook.com/eraasgroup
Soundcloud: http://soundcloud.com/eraas


Michiu & Fierbinteanu este un proiect muzical experimental/ psychedelic/ noise din Bucuresti. Dan Michiu Dinescu (chitara, efecte) face parte parte din colectivul muzical independent Abator Industries, in timp ce Cristian Fierbinteanu (voce, bass, computer, efecte) este jumatate din proiectul Fierbinteanu, o formatie digital-pop care activeaza in Bucuresti. Show-urile live Michiu & Fierbinteanu sunt dinamice si contin elemente inedite de improvizatie. Recent, cei doi au realizat un disc - inregistrarea unei sesiuni live din ianuarie 2013, la studioul Photoliu din Bucuresti.  

Biletele la concert vor costa 20 de lei si vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare. Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/610924252257914
 
Concertul Eraas este organizat de Panic! Club si OneDay Live. Parteneri: Radio Guerrilla, Mixtopia.ro, Sapte Seri, All Hollow, BeWhere, Zile si nopti, VICE, Cooperativa Urbana, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, iConcert.ro, IQads, Sub25.ro, Metropotam, Orasul Meu, Veioza Arte.
 
OneDay Live: http://oneday.ro/live/   http://www.facebook.com/OneDayLive
Panic! Club: http://www.panic-club.ro  http://www.facebook.com/clubpanic 

0 comentarii: