Bilete cu 35% reducere la Gala de Stand Up Comedy 2

De luni pana vineri ai liber la comedie! Daca inca nu ai intrat in posesia unui bilet pentru Gala Premiilor Stand Up, in perioada 22 – 26 aprilie poti sa cumperi unul cu doar 50 de lei, pretul acestuia fiind redus de la valoarea initiala de 80 lei.

In cadrul Galei Premiilor Stand Up de la Cinema Patria te asteapta un show fara precedent in Romania: il vei vedea pe Jimmy Tamley, cel mai tehnic ventriloc papusar, alaturi de nume grele ale scenei autohtone: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin si Radu.

Cu o experientade peste 30 de ani in luminile rampei, JIMMY TAMLEY se incadreaza in categoria enterteinarilor rari si deosebiti ce au darul sa imbine mai multe forme de exprimare artistica: intr-un singur show, JIMMY pune in slujba divertismentului de top faptul ca este ventriloc, element pus in evidentade o tehnica ireprosabila, calitatea de papusar – maestru in manuirea marionetelor ce ii anima reprezentatiile -  si, nu in ultimul rand, talentul nativ de pentru showurile de comedie si inclinatia catre poantele ticluite cu pricepere si umor.

JIMMY isi exploateaza capacitatea de ventriloc intr-un mod unic, ce duce neobisnuita insusire umana intr-un punct in care devine de-a dreptul fascinanta. Talentat, dar si un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY ofera un show captivant, fermecator si interesant pentru toate categoriile de varsta: daca un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu isi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.  

JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos si mai tehnic artist papusar ventriloc din Europa. Marionetele incantatoare, umorul sau nativ si tehnica vocalauluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley safie o experienta unica si captivanta.

Cea de a treia editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va fi intregita de prestatiile unora dintre cei mai indragiti comedianti din Romania, care vor aduce in fata publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin si Radu.

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experintape scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko panain anul 2009, iar in prezent activeaza la Club 99.

Micuzu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

“Veteranii” Radu si Sorin de la Aristocratii, o alta trupa cu state vechi pe piata de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 26 aprilie la Cinema Patria.
 
Biletele le pretul redus de 50 lei se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se aflala Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro si BLT.ro.

0 comentarii: