Textures (Olanda) confirmati la Rockstadt Extreme Fest

Trupa TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga. TEXTURES va concerta la Rockstadt Extreme Fest pe 31 august.

Muzica celor de la TEXTURES a ajuns pana in India, unde formatia a concertat de doua ori, iar pe piata europeana trupa a facut deja senzatie pe scena mai multor festivaluri importante, Graspop (Belgia), the Great Escape (Marea Britanie), Tuska (Finlanda) şi Hellfest (Franta) fiind doar cateva dintre ele.

Pe scena de la Raşnov TEXTURES va aduce un show divers şi spectaculos, caracterizat de un melanj de sonoritati brutale, dar rafinate, linii melodice inovatoare şi o abordare vocala atragatoare.

TEXTURES a impus un nou standard pe scena metal din Olanda, inca de la lansarea primului album – „Polars” (2003), care a fost considerat de publicatia Oor drept „cel mai bun album metal lansat vreodata in Olanda. Cel de al treilea produs discografic, „Silhouettes” (2008) a insemnat un noua piatra de hotar in cariera formatiei: materialul a fost foarte bine primit, iar piesa „Awake” a facut inconjorul lumii. Cat despre cel mai recent material – „Dualism” (2011), acesta este considerat de presa de specialitate cea mai complexa productie lansata de olandezi pana acum. 

In prezent TEXTURES inseamna: Daniel de Jongh – voce, Jochem Jacobs – chitara, Bart Hennephof – chitara, Stef Broks – tobe, Remko Tielemans – bass, Uri Dijk – sintetizatoare.

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda) şi CARACH ANGREN (Olanda)

Trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. Iar CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august.


Rockstadt Extreme Fest are loc la Raşnov, statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Raşnov, este un vechi oraşel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucureşti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu, şi 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Braşov oraşul Raşnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Raşnov in perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare:


Categoriile de preturi sunt urmatoarele :
Perioada 07.03. - 31.03.2013
Abonamente - 60 lei
Bilete per zi - 40  lei

Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 şi la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

0 comentarii: