Pavilion Spring Internship

PAVILION Spring Internship este un program full-time ce durează maximum 12 săptămâni (cu posibilitatea de prelungire) și nu include remunerație. Lucrul în cadrul centrului de artă și cultură contemporană PAVILION, precum și oportunitatea de a face parte din echipa ce editează revista PAVILION și organizează BUCHAREST BIENNALE vă oferă posibilitatea de a examina rolul, funcția și activitatea unei palete largi de profesioniști din domeniul cultural, precum și rolul și funcția unei instituții.
Experiența și cunoștințele acumulate pot constitui un bagaj informațional ce poate ajuta în construcția unei viitoare cariere.

Un intern trebuie să fie muncitor, meticulos, cu inițiativă și interesat de cultura contemporană. Suntem o instituție mică, non-profit, ceea ce înseamnă că toată lumea este implicată în intreaga activate a centrului. Un intern trebuie să asiste în sarcinile administrative, cruciale pentru funcționarea organizației, cum ar fi ambalarea și trimiterea corespondenței, descărcarea cutiilor și rezolvarea diverselor treburi. Toți membrii echipei sunt implicați în mod egal în aceste activități, pe care nu le considerăm mai puțin importante decât cercetarea sau editarea. Încurajăm în mod deosebit cererile din partea celor interesați de a afla mai multe despre management cultural și practici curatoriale.

Ca o cerință specială pentru această perioadă ar fi un plus cunoașterea programului de editare Quark Express sau experiență anterioară în DTP.

Alte atribuții pot include o combinație între următoarele:
Cercetare (pentru idei de articole, expoziții sau proiecte)
Administrative (ajutor în strângerea de fonduri, instalare etc.)
Distribuție (ajutor în plasarea revistei în mai multe locații și creșterea numărului de abonați)
Marketing (ajutor în realizarea comunicatelor de presă, în organizarea evenimentelor etc.)

Data de începere
01 aprilie 2013

Durata
12 săptămâni
1 post disponibil

Program
Part time (Miercuri - Vineri, 13.00-19.00, Sâmbătă - Duminică 15.00-19.00)

Eligibilitate
Studenți sau absolvenți de învățământ superior cu foarte bune cunoștințe de limba engleză, abilități de lucru pe computer și dorința de a lucra în management cultural/curatoriat.
Centrul încurajează aplicațiile din toate domeniile academice, studiile universitare de artă nefiind un plus.
Limba engleză este o condiție obligatorie.

Selecție
Vă rugăm să trimiteți un cv și un eseu de o pagină care să motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi și ce urmăriți prin această experiență. Datorită numărului mare de cereri cu care ne confruntăm în general, ne rezervăm dreptul de a răspunde doar celor selectați. Utilizarea jargonului corporatist (cuvinte precum "eficiență", "productivitate", "produs", etc.) este descurajat.
Emaill: pavilion@pavilionmagazine.org

Termen limită
28 martie 2013
Image by Kristoffer Ardeña


---
PAVILION center for contemporary art & culture
proudly supported by UniCredit Tiriac Bank

Str. C.A. Rosetti nr. 36 (crossing with Str. Jean Louis Calderon),
Bucharest 020015, Romania


T: + 4 021 310 5469

E: pavilion@pavilionmagazine.org
www.pavilioncentre.ro

Facebook: www.facebook.com/pavilionjournal

0 comentarii: