Love Issue 8 pre-sale

LOVE ISSUE este prima revista independenta de fotografie publicata in print in urma unei campanii de crowdfunding pe Internet in urma careia s-au vandut 500 de exemplare inainte ca ele sa apara iar cu banii obtinuti s-au tiparit 1000 de exemplare. – http://love-issue.com/salut

LOVE ISSUE #8 are ca tema intimitatea si va fi publicata la finele lunii aprilie in cadrul unei lansari care va fi anuntata ulterior. Va avea peste 130 de pagini pe care se vor desfasura 18 fotografi impreuna cu ideile si proiectele lor despre intimitate.

Karen Miranda (School of Visual Arts, NYC) cu amintiri si reinterpretari ale trecutului, Donald Weber (VII Photo Agency) cu un puternic proiect despre interogatorii, Paul Schneggenburger (coperta, Anzenberger Gallery, Austria) despre cupluri fotografiate in somn, Dorel Frumusanu (Romania) cu cadre de la Marea Neagra, Mircea Albutiu (Romania) cu jurnalul sau de culise, Saul Robbins (profesor de fotografie la International Center of Photography, NYC) despre un final fericit. Alte proiecte cel putin la fel de interesante din LOVE ISSUE #8 vor fi descoperite pe parcursul perioadei de pre-sale.

In perioada 25 martie – 21 aprilie avem nevoie de sprijinul vostru intr-o campanie in urma careia cei care cumpara revista in avans vor avea parte de cadouri pe care le vom anunta pe parcurs.

Mai multe detalii legate de preturi si modalitatile de cumparare in avans aici.

0 comentarii: