GensDuBien: Proiectie Rocker - 20 martie

Miercuri, 20 martie, de la ora 19:30, vă invităm la Fratelli Espresso Bar (strada Nicolae Golescu nr.5, în spatele Ateneului Român) pentru o proiecție specială a filmului „Rocker”, cea mai recentă ecranizare a regizorului Marian Crișan. Vizionarea va fi urmată de o discuție liberă în compania echipei, formată din: regizorul Marian Crișan, producătorul Anca Puiu și actorii Dan Chiorean, Alin State, Crina Semciuc. 
Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptat.
Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a îi asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe langă legatura de sânge, ceea ce îi unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.
ROCKER, o nouă producție Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crișan, un nou success internațional alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurt-metrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internațional de Film de la Cannes (2008).
Pentru mai multe informații despre film și echipă puteți accesa website-ul oficial al filmului: www.rockerthemovie.ro.
În România filmul este distribuit de Transilvania Film.
Intrarea se face pe bază de bilet, al cărui preț este de 7 lei.
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numărul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).
Vă mulțumim și vă invităm să fiți alături de noi într-o seară specială!

0 comentarii: