Domestic - continua traseul in cinematografe



Comedia „Domestic” își continuă traseul prin țară, după un debut cu circa 6000 de spectatori în săli, în primul weekend. Pe lângă orașele din circuitul obișnuit, filmul lui Adrian Sitaru va ajunge în câteva localități în care nu mai există săli de cinema, prin Caravana Zilele Filmului Românesc. Proiecțiile vor avea loc în case de cultură, teatre și cluburi.
Primele orașe în care va ajunge „Domestic” sunt Făgăraș (Casa Municipală de Cultură, 29 martie, 17.00), Turda (Clubul Dreamers, 30 martie, 18.00), Zalău (Casa de Cultură, 2 aprilie, 18.00) și Hunedoara (Casa de Cultură,  4 aprilie, 17.00).
Comedia „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, a avut premiera de gală pe 21 martie , la CinemaPro din București, în prezența a peste 550 de invitați.
În a doua săptămână, la București, filmul poate fi vizionat Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema, Cinema Union, Cinema Patria Caffe 3D, Cinema Elvira Popescu și Glendale Studio. În țară, rulează la Cluj (Cinema City), Oradea (Cinema Cortina Digiplex), Arad (Cinema City Atrium), Ploiești (Cinema City), Sibiu (Studio Astra Film, 30 martie, ora 19:00).
În premieră, filmul „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut și de spectatorii din afara țării, în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.
Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil și pe telefon mobil și tabletă, dacă posesorii au instalată aplicația Vimeo. Înainte de plată, sistemul Vimeo le va cere utilizatorilor să-și creeze gratuit un cont, cu o adresă de email și o parolă proprie sistemului. „Domestic” are subtitrare în limba engleză. Filmul este restricționat pentru publicul din România până pe data de 23 iulie 2013.
Al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru după „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), „Domestic” este o comedie despre „oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat”. Protagoniști sunt câțiva vecini de bloc și câțiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel.
Din distribuție fac parte Adrian Titieni și fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc (9 ani).

Informații suplimentare, un dosar de presă și orarul proiecțiilor, pe www.domesticthemovie.ro. Fotografii și filmulețe inedite puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie.
***
Filmul este o produs și distribuit de 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, cu susținerea Centrului Național al Cinematografiei și cu finanțare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR și HBO România. 
Parteneri: Primăria Municipiului București, ArCuB, RATB, Graffiti BBDO, Kaleidoscope Proximity, Peneș-Galli Gallo, La Provincia, The Drum, Vier Pfoten, Ringstar

Noutăţi, fotografii și filmulețe inedite puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie

0 comentarii: