Dani Klein, vocea Vaya con Dios: Romania, o tara progresista

În această seară, la Cluj-Napoca, aplauze prelungite au însoțit fiecare piesă pe care belgienii de la Vaya con Dios au cântat-o în fața celor aproape 3000 de fani prezenți la Sala Horia Demian pentru a spune adio formației lor preferate, într-o atmosferă emoționantă. Concertul a fost organizat de Amprenta Advertising. Trupa aterizează mâine la București, unde turneul de adio Vaya con Dios continuă cu încă două spectacole consecutive, pe 15 și pe 16 martie. Showul de vineri, 15 martie, va avea loc cu casa închisă, în timp ce pentru sâmbătă, 16 martie, biletele sunt încă disponibile în rețeaua Eventim. Organizator: Events.

Dani Klein (voce), Maria Lekranty și Nouri Sahli (Backing Vocals), Tim De Jonghe ( trompetă, percuții), Red Gjeci (vioară), William Lecompte (pian, clape), Francis Perrez (chitară), Salvatore La Rocca (bas), Han Wouters (tobe) au sedus publicul clujean, care i-a primit cu un entuziasm contagios. Setlistul lor de o oră și jumătate a trecut prin cele mai cunoscute piese din palmaresul trupei, de la Time Flies, Johhny, Puerto Rico, Don’t Break My Heart până la Nah Neh Nah. 27 de ani de carieră, concentrați într-un show strălucitor, fără cusur.

În cadrul conferinței de presă susținute la Cluj, Dani Klein a spus că muzica va face parte în continuare din viața sa, și că va continua cu diverse proiecte muzicale alături de unii dintre membrii actuali ai fomației. Feministă înfocată, Dani Klein a declarat de multe ori în presa internațională ca va fi o suporteră a feminismului atâta timp cât va fi nevoie ca el să existe și că, din acest punct de vedere, apreciază România: “este o țară progresivă, una dintre puținele în care am ocazia să lucrez cu femei promoter în industria muzicală”. Sorina Burlacu, director General Events: “E o plăcere să o cunoști pe Dani îndeaproape.  Perfecționistă până la extrem cu munca ei, un lider înnăscut, e unul dintre cei mai calzi artiști pe care i-am cunoscut”.

Vineri, în culisele de la Sala Palatului, pe Dani o așteaptă apă minerală, ceai cu miere și lamâie, bomboane de ciocolată și coșuri de fructe, alături de vin roșu. Acum în vârstă de 60 de ani, artista nu mănâncă niciodată înainte de a urca pe scenă, și are o siluetă impecabilă. Are întotdeauna la îndemână, în timpul showului, ceai de... mușetel.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti), la preţurile sunt de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Atât pe 15 martie, cât şi pe 16 martie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.
Un eveniment recomandat de Magic FM şi susţinut de Prima TV.

0 comentarii: